Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem i tady, já musela ponejprv k Odettě do košika, páč aby mi něco neutíklo 😀
    Krásně dlouhej víkend to byl, co? Mám uklizený šécky vnitřky (ta poslední komoda se nepočítá, to pude rychle, vyndám šuple, vysypu, vytřu, naskládám a fertig) a jsem překvapená, že krom komody v kópelce bylo šécko čistý 😮 😮 . Příští rok neuklízím, až ten další, páč je fakt čisto 😮 . to jsem valila bulvy teda. asi dobře doma uklízim. No a tím pádem, jen vošudlám vokna nějak příležitostně a co? A MOŽU ZDOBIT.

Mousísek si tak zamiloval svou zimní bedýnku, že ho z ní nelze dostat večer dom 😮 😮 . Já to pro něj chtěla na dobu, kdy nejsem doma, aby si měl kam zalézt a von tam včera bivakoval až do rána. A to u nás mrzlo.

Nestihla jsem svázat trávy, musím dneska – Mayooooo – že to neva, že jsem to neudělala doteď? Sice sněžilo, ale nedrželo se to, tak to snad neva? Stejně před tím furt lilo. Dneska to má být beze srážek, tak jsem si říkala, že to aspoň vítr osuší??

černej čaj
    Ohodnotila to jako skaredou alergickou reakci na vaginalni tablety

co to????? To by mě nikdy nenapadlo 😮 😮 . No a to máš nějakou novotu? nebo si tělo vzpomnělo až teď?

smirda
    smidra – jako , že konec.

ted me vital, smal se, mrskal ocasem. mozna
    tak hurááá, doufám, že už v pohodě i nadále?

baf
    jedidi, kucí špičatý

ale porad nekde cmucha a myslim, ze se mu to celkem libi
    musí dohonit, co zanedbal doposud. Jak si to užívá, to je dobře.

e dustik se zlepsuje v te rychlosti, ktera uz neni hlemizdi ale spis hlemizdi pro hlemejzde co bezi:D a jak si Maya vsimla z fotky, zacal i zvedat trochu hlavicku a pohled, ze se uci divat nahoru:)
    no ale to je sakra poskočení!! Za tak krátkou dobu!!

Trochu nunatosti

Trochu? hOoodně ňuňatosti!

Zlatka
    Tady pátá hodina odbila,nemám jednoho zrzavýho debila.
    😀 😀 😀 a!‘ Zlatka se dala ze zoufalství na poézii 😀 😀

ale smrděl rybinou když přišel.
    fůůůůj prase jedno! 😀

Mirka – pěkně jste se vyprochzkovali s černým čajem a mrňousama. A kdy pustí tatku domů? Bude doma, nebo u vás?

Fifi
    žiš to by se mi taky líbilo, kdyby mi tu zeleninu takhle někdo nakrouhal a já to jen nacpala do sklenic – ta vůně musí být úžasná, to závidim.

35 sklenic calamady hotovy.
    to je krásný číslo! fakt puknu závistí 😀

Kimi
    žjofka – to jste měli pestrej program,

no já zrovna matlám v hlavě, jestli ohaře brát, nebo nebrat na nějaký adventní trhy – si furt říkám, že to tam pro ně bude na prt. Když jsme byli posledně, jsem se nad tím tak zadumala – jestli zrovna tohle je pro ně nějak přínosný. Přece jen – ziminka, pohyb nějak velkej není, jsou na vodíku, nebo kdyby i ne, tak se pohybujou s náma, pro ně nedostatečnou rychlostí…. tak nevim, no.

Maya
    Jak je?? skladatelko 😀

ma vymeneny koleno a nejrychlejsi rehabilitaci mek znamej co si na radu doktora nekde pujcil takovy strojek,

o tom jsem taky slyšela.že to je fajn věcička.