Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

po 4 odpoledních a vycházkách kousek od baráku se cvičením,obíháním stromů a aaportováním byl volný víkend
    v sobotu ráno po vyvenčení jsme strávily víc jak hodinu v přeplněné čekárně na vetterinu,aby jsme si sice odvezly 7kg granulí Dafině a recept na éky a nechaly prohlídnout Žeryka,ale jinak protože su mega blbá,tak tam pojedem za týden zas…:-(
    protože jsem Dafině před odběrem krve dala léky…njn,hlot jsem si to po půl roce nepamatovala….taky váha u ní mě nepotěšila….
    no pak jsme daly vycházku přes město,
    kde jsem dítěti od známé-která je pejskařka vysvětlila jak se správně hladí pes…známá překvapená,že to nevěděla….:-(((
    a to měla už několikátýho psa,vnučka šla hned Dafině na hlavu z vrchu…
    tak dostala přednášku,a pak chtěla dávat Dafině donut-tak to jsem zatrhla,že je Dafina tlustá…
    a vnučce by sežrala ruku i s ramenem-z ruky si bere věci i s loktem…
    pak odpo vycházka před odjezdem do BK,
    vyvenčit vyběhat za míčkem a uzlíkem a dom
    a my jely ze zastávkou v obchodě ve Vyškově-věci tatkovi do nemocnice a pak polštář Martinovi novej…+věci na oběd+lékarna …
    kde nikdo nebyl,tak má Dafi léky a já ataralgin od bolesti…
    no dojely jsme do BK,vzít takovi věci z bytu do nemocnice,
    pak za ním na chvilku na návštěvu -rehabilituuje,na pokoji jsou 2
    byla u něj v týdnu teta ze strýcem,noha ho bolí jak čert…
    a jinak dobrý,má tam jídlo dobrý,dost jídla,teplo,tv na pokoji…,
    dojely jsme dom,
    vzala jsem před vrata vyčurat psiska,šly jsme k máti….
    dnes ráno jsme jely na vycházku za Dastíkem a Čajíkem
    a před vycházkou mezi polama kousek od domu jsem dostala dárky k narozkám-obrázek malovanej v dřevěným rámu–koníka-hlavu,
    NOVEJ MALINKATEJ FOTÁK!!!A TY FOTKY JSOU Z NĚJ!!
    JE LEHKEJ,TAKŽE HO MŮŽU BRÁT VŠUDE SEBOU.BOŽÍÍ
    jasně zrcadlovku bdem brát na dovču a ýlety s Martinem,ale jinak toto bude pro mě na vycházky..
    bože tak drahý dárek…
    cítím se velmi provinile….
    no co už……chjo….
    pak jsme to zpět vzaly přes Ždánský park,kde jsem fotila fotky stejný jak minule se zrcadlovkou a kapky…
    pak už jen pidi okruh u nádraží,
    než jsme si nakouily a dom
    doma rybí menu-polívka a ryba s těstovinama,praní,žehlení,spaní a k máti…chvilku..
    zítra mě čeká odpo…

Attachments: