Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brej den, celej den, pátek už je za rohem! 😀

Sem si fčéra užila venčeníčko v mlze. A hodný soused nám přinesl fůrku štěpky z břízy, to je paráda, to se záhony poradujou. Uklidila jsem si šupličky v gauči v jídelně a vyhodila tři celé kusy oděvů a jeden poslala sloužit dál – čajdo vydrž, pošlu. A jsem ráda, že najde domov zrovna u tebe, ten šátek jsem nosila moc ráda. A dneska ráno, dneska ráno jsem si stihla před odjezdem -teda místo cvičení – utřít prah v ložnici, kópelce, v šatně, v předsíni a na WC, takže stačí umít sanitu a pustit vysavače a půlku domku – tu menší mám tento týden už uklizenou. dneska bych ráda konečně udělala něco v tý šatně, a to se mi do toho nechce, ta místnost není nějak obří ty věci není kam moc vyskládat, ale už jsem vymyslela plán- roztáhnu sušák na prádlo a nafkrám to na to! Sem geniální.

černej čaj
    sem se ztratila, jak je to s tím černým pytlíkem broučka malýho? Je černej proto, že tam zvostaly stehy a nějakej průser se udělala, nebo ne?
    ale určitě je moc dobře to, že mu tu kastraci udělali, jak píšeš, protože když to zvostává v břiše, tak to blbý je.

Maya
    na song zase nedošlo., ani jsem doma nestihla zapnout počítač.