Fóra › Ostatní › Odettin košík › Odpověď na: Odettin košík
PetraK
Joo, to se ti to směje, když se ti opičky, pardon kočičky, nehoupou na lustru. ?? Ona je fakt blázen. Nově se naučila nosit předměty v tlamě. Krade!
EvaC
No měl jen lehce přes 400 gramů, když jsme ho donesli. Ale přibírá zhruba 35 gramů denně (tedy průměrně, na denní vážení nemám morál). Je roztomilej, ale hrozně ošklivej (to píšu s láskou) – vypadá jako kříženec starého dědka s kozlem. A má medvědí pacičky. Jsou to takové dvě koule (hlava a tělo) na vratkých nožičkách. Na krásu tady máme Viktorii.
Dík za pochvalu, ale zase to s tou chválou nepřeháněj. 🙂 Máme jen dvě kočky (a adoptovanou ropuchu – my fakt nemáme rozum ?), spousta lidí dělá pro zvířata víc.
Čaj
No žes neřekla! Tady se to mezi kočkama rozkřiklo, asi tři dny zpět jsme jich potkali asi šest, v pravidelných rozestupech rozestavěných podél naší venčící trasy. Mohlas mít obrovského zrzavobílého kocoura (můj favorit). Když nás viděl, lehl si na záda na hlavní silnici. Takže podrbat a přenést za krajnici. Se psem byl smířenej. Byli jsme nahlodaní – byl fakt krásnej, ale nechali jsme ho tam, hajzlíka.
Já to neberu jako výtku, to já tak přemýšlím “nahlas”. O kočkách nic moc nevím, ani si přes tu péči nestíhám nic moc nastudovat. Dneska začal spát v plyšobudce, tak už mu to asi docvaklo. Rád se válí na vetbedce – to se nejdřív tvářil, že vetbedka je láva, a teď se na ní vyvaluje, je vždycky nataženej jak žížala.
PetraK
Dík za zájem. Albert dobral antibiotika, kulatí se (už je z něj fakt pumlíč), šplhá a “běhá”. Začínají se po chvílích seznamovat s Viktorií – zatím se mydlej. Byly tu rozbroje kvůli kočičí trávě a tunelu (je to mrcha lakomá), ale celkem se to už urovnává, dneska ani nesyčela. I když packou do hlavy ho mlátí furt. Pokud mu zrovna nečichá k zadku. Jestli vejdou do koalice, tak to asi bude hustý a půjde nám všem o život. ? Zatím by se mohli domluvit aspoň na stravě – zatímco Viktorie žere výhradně čtyřnohá zvířata, Albert toleruje pouze drůbež. Pes naštěstí sežere všechno, toho si musíme považovat. A ropucha se krmí sama.