Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Milena
pridala jsem trosku vlakniny 3 dny po sobe a ona taky muze ucpat 😀 otruby bych mohla koupit az dojim tu vlakninu, dekuju za tip.
Fifi
chci ji hlavne abych ho mohla donest za silnici a tam vzit ven, aby se nevycerpal na uzkym chodniku, kolem kteryho jezdi nakladaky a 50 to neni…
do busu a tak by to pak taky bylo optimalni, ale prave nevim, kdyz je to „mensi“… jenze zas nosici taska, tak to nezvladnu v mejch rukach nosit 6-7kg kdyz pripoctu i tasku treba kilometr… takze to zatim asi uplne nevidim, nebo budem jen trenovat bus na jednu zastavku a pak se uvidi…
Petrs01
me taky moc ne… ale co sem se divala, dostala sem na gynde vaginalni leky na nejaky zanet a muzou zpusobovat boleni bricha a zad… ve ctvrtek sem je dobrala a dneska je to lepsi…
tak mozna se mi to nejak dokombinovalo… sem jeste nevyhodila krabicku, tak sem si sla precist vedlejsi ucinky, vetsinou to moc nectu a v tomto pripade sem to pricitala tomu,ze minulej tyden sem mela narozky a teda kousek dortu 3 dny po sobe, kdyz mi segra dala dve porce pro me jeste domu, + to pridani vlakniny, ze v bzl strave je ji obecne min…
dneska sem dokonce i lip spala, sice porad pobolivalo, ale uz jen malo, ze se mi s termoforem na brisku u dobre spalo. sem si rikala, ze kdyby se to nezlepsilo, ze bych sla v patek k doktorce, tak snad uz to bude dobry 🙂
s tim dogtrekem to teda taky muselo byt au…