Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brejtro, sem tu se zpožděním, páč jsem nejdřív musela k Odettě do košika. To myslim chápete 🙂 .
    Zubař v cajku, tak mi odlehlo. První z části STK mám za sebou, teď se ještě donutit zařídit si ten zbytek. nesnášim to.

černej čaj
    ty jo výbuch???? No to by mě vyděsilo natolik, že bych několik dní žila v temnotě, naprosto chápu, že se Ti nebude chtít to zapínat. No ale, jestli to u muže na dílně běhalo dobře, tak bude stačit ta výměna prodlužky určitě. Víš co, ono zrovna tohle je matroš, kde se už moc na kvalitu, myslím, nehraje. Co taky čekat od Číňanů, že jo.

Fifi
    on není škoditel v tom pravým slova smyslu, on si takhle blbě hraje. A to pro ni není úplně bezpečný. Ona teď měla navíc zdravotní potíže celkem velký. A on se navíc neptá, nasáčkuje se jí do postele a ona pak nemá, kde být. Domeček už vzal za svůj, dneska odtama v noci odmítl jít spát domů, tak jsem ráda, vytunila jsem mu ho vetbedkama. Chci mít jistotu, že si má kde být přes den, než se vrátíme.

Jo a……. hm, převzala jsem štafetu, jedu si Helke medreeké, di… k šííípkůůů, nemožu se toho zbavit 😀 😀 😀 😀

, najit pro nej skvirku, aby mohl lezt na postel.

já sem nevystudovala, jak to tam na tý fotce je.

Se musi cejtit jak v raji u vas
    že jo? je to háský!

Už jsi spala? Fčéra šajnil pěkně.

Eva C
    Ta první fotka se Sindibádkou je focena „dole“
    jojojo, to je jasný, že v tom hraje roli úhel, vzdálenost, optika, ale je to boží, zmizel pes, zmizel kopec. Eva je asi čarodějnice.
    A je tam opravdu krásně!! to jsou záběry, který mám moc ráda, ostatně Křivoklátsko je celý úžasný. Nechystáte se na křivoklátský advent?