Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To je ale krásný čtení Mawe, moc. Je pondělí, den blbec, k tomu návštěva zubaře……….. takže celý blbý, ale!! Díky panu Dustinu Hoffmanovi mám hubu kolem celý hlavy. Bez nadsázky. Sedím tu a usmívám se. A to vííídejoooooo! to je úžasný, jsou jak stěrače. Tý radosti…. Moc Vám to přeju. A u toho snu, jsem měla husinu na zádech.

My jsme měli takovej volnej víkend – i tím, že od rána včera lilo. Třikrát jsem vyčerpávala sud – ne vlastně čtyřikrát. Ohaříci se povalovali po pelíšcích, Mouses vůbec nešel ven – až večer. Ani nevím, jestli vlastně nespal ve svým novým domečku, co mu zbudoval Brtnik, aby měl na zimu kde bývat, když k babičce už nemože /páč je pako a útočí na nohy, takže by ji buď sejmul, nebo by vykrvácela, jak by ji šlehnul drápama, blboň/

Asteris – díky moc o zprávě o Akci!

Kimi – žjofka, musím kouknout pořádně na ten váš cvičák. A jak to, že jste přišli o majetek???? 😮

(asi zbytek včerejšího oběda z blízké restaurace)
    tohle je fakt něco, pamatuju si to s Tali, ta pak musela chodit s košíkem, protože ten bufet rozjela ve velkým 🙁 a město je na tohle peklo – spešl Praha tam u nás, tam se házelo rovnou z oken, takže neustále prostřený stůl.

černej čaj
    kolikrat na to jeste pudes? ?

bohužel to bylo naposled, ono to v těch kinech neběží nějak extrémně dlouho. Jen u Fifijový, ta může jít ještě asi týden, evidentně je tam nějakej velkej nadšenec DM 😀

Eva – to je krásný podzimní fotos. Ale kam….zmizel z fotky ten kopec? za Sindibádkou nejni, kdo ho ukradnul? Není to focený někde u Brd nebo tak? Připomíná mi to něco. Nebo … něco kolem Vráže, Loděnic… sakra, kde jsem to viděla??