Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Krásné špicí páteční ráno. Japa sme se vyspinkali? KOukám, že v Domečku u Dvou špiců dobrý a jestli to dobře chápu i špicí bobek už byl? Jak jedno houno spoustu radosti nadělá 😀 .
Dneska přijede Ričr a taky kalendář, mám na víkend o zábavu postaráno. A mám radost. Za 14 dní budu péct svůj ořechový chlebíček do aukce. A rovnou dvakrát. Mají u Brtnika v práci takovou hezkou akci na pomoc kolegovi s těžce nemocným synem. Udělají aukci snídaní, které tam kolegové přinesou a naopak si koupí a .vyberou tak pro toho kluka peníze. To se mi líbí moc, tak jsem řekla, že upeču rovnou dva, ať mají hodně na prodej.
černej čaj
Petrs má asi pravdu s tím, že jak je malej…. nejsme na to zvyklý a taky asi fakt nemá žádnou fyzičku? A navíc – co víš, jak žil- nebyl třeba vůbec zvyklý někoho takhle kontaktovat, nemá to nacvičený. Doučí se to. je pravda, že když lidi pidipsy cvičí, mají to sakra těžký -právě to odměňování je jednou z těch věcí s kterými si musí na rozdíl od nás s většími psy pohrát. Co začít trénovat v sedu na zemi? a jak to tak čtu – asi bych se zaměřila na to značkování uvnitř /nejdřív auto, teď ten batoh/, číhala bych jako rys a jak by se chystal, tak zasáhnout – aby se to kluci navíc od sebe neučili.
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci uživatelem PetraK.