Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

Fifi
    na zahradu bez nas nemuzou, jen do dvorku a ten je malej a on tam sam jeste nemuze jit, kdyz ho tam nepustime, takze ho bud ja nebo muz sledujeme. Jak to nezna a navic dobre nevidi, tak mu musime svitit celovkou (nemame tam svetlo) takze to podle me prehlidnout nejde.

Jinak prave vcera nehltal, rano tak trochu jo, ted vecer zas zral v pohode. Tak sem to jen rikala, ze to byla zmena stavu rano od vcera, jinak to budu sledovat a kdyztak bude dostavat po troskach.

vzala sem si ho k detektivce na klin trochu mazlit a u toho sem ho jemne hladila hrebenem jen po zadickach, tak se v klidu nechal. i tak sem neco vycesala, ale stehynka, limecek a spodek bude asi horsi. Srst ma takovou suchou, ale to se taky spravi vyzivou casem, nebo ne, kdyz se mu zmeni po kastraci. Uvidime.

Charlie na nej ani necuci, ani se o jeho misku nezajima, davam jim to zady k sobe, to dasty ma tendence se chodit divat k charliemu 😀 Potrebuju to trochu osledovat, jestli to pujde, protoze kdyz nebudu doma, tak muz se urcite nebude obtezovat s tim, aby je krmil nejak zvlast, budu rada, kdyz dokaze dodrzet „misky na zem az je v nich zradlo“ a ne ze nabere granule, nasype do misky na zem, otoci se pro novou varku a mezitim sou psi v sobe, ze… (s ferinkou).

u nas se uz od vokouna krmi 2x denne, protoze oni sou nejak vetsinou hodne nedozrani… a paradoxne mame vzdy psa, ktery je v utulky par dni, maximalne tydnu, takze je hladovej, hubenej a nedozranej.

jinak nacucani dobre fungovalo na hltani u charlieho, takze chci zkusit i u dastika, super ze s tim mas taky dobrou zkusenost.

nejakou rysku na odmerne potrebuju, pac muz by jinak krmil plnou odmerkou a ta je asi na 500g cukru/mouky 😀 to by byli jak sudi vsichni brzo.

Dobrou chut 🙂 ja dojidala dneska jeste dort, myslim, ze sem skocila uz na 66kg za ty 3 dny :D:D

Maya
    ja asi bankovni identitu mam, protoze sem se potrebovala dostat do samoobsluznyho konzumu, tak to bych se mozna nekdy mohla podivat, co to ten portal vlastne je a jak na to bezne clovek vubec prijde, ze to existuje?

jakoze prijde mi normalni hledat info o knizce co me zajima nebo nevim, neco tematickyho ale asi me nenapadlo nikdy hledat neco uradovyho 😀

MirkaD
    takze i v ramci rasy je prece jen trochu specifickej

Attachments: