Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

PetraK
    Je mega chlupatej ale brontosaurus= leze mu na zadech kostra – pater hmatatelne, vokoun to tak nakonec mel do konce zivota

Thielli
    Zatim ho nosime, ty 2 schodky hlavne dolu nahoru vetsinu vyjde sam

Petrs01
    Jo rikala ze preventivne a nwva kdyz zapomenem, chcem konzult pak s vetem ale slo mi to co to dela, takze i slepy ocko muze bolet.

Schod je jeden a dva standardizovame vysky, nijak zvlast vysokej, ale on je malickej a pri chuzi mi prijde, ze tam drobny rezervy ma.

S tim.koupanim.mi davate, ja 1x v zivite sprchovala feri kdyz mela kus hnusu za uchem z vody a nikdy sem psa nekoupala:D necham si to asi na vikend a koupim.sampon.

Vokoun vycichl z utulku a venku do par dni sam ale to sem.nedelala jeste z domu a nejak me netrapila moznost hladit pri praci:D

PetraK
    Svorne se ignorujou, charlie k nemu obcas cuchne a rano se dival jako „ono to tu jw zas?“ Ale na otraveny ksichty ferinky rozhodne nema 😀

Kolik ma vazit nevim, to sem si rikala zda by vedela maya? Vi se datum narozeni, a muze to byt s vysokou pravdepodobjosti bezpapirak.

Ma klopemy usi, to nevim, zda vubec spic mzue mit dle specky, jestki by to mohlo znacit i krizence.

Je to ale fakt pratelskej pejsek, nechal se v pohode navlict do postroje, vzit do naruci i od tchyne, to kapaji musime.natrenovat ale nejak necuka hlavou, asi i vykoupat by sel ale kolik potrebuje na schnuti stupnu ? Po vydrbani ? 😀 to by bylo nej pak v sobotu ho rano umyt a mit celej den prosusovat.

Jinak samo neplajuju zadnej „trening“
    Hned a budem.chodit treba napred kilak, jak mu to pujde.

Doma dobry, sou ted zavreny spolu na chodbe a neslysim zasny zvuky asi spi.

Chodi se divat charliemu do misky ale staci mu tam dat nohu jak se otoci a jde si do sve, pak to po sobe zkontrolujou a dobry