Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Je pátek, pátek, pááátek, nejkrásnější to den.
Je pátek, pátek, pááátek, do práce zítra nepůjdem!
Mám střevo. Básnický 😀
A taky regále nový ve sklepě, o víkendu budu stěhovat marmeládičky a uklízet si špajz, kterej je narvanej a nepřehlednej, teď toho značně odlifruju dolů, už tam mám vody, oleje, okurky a tak. Bude to krása.
černej čaj
tak držím Dustíkovi palčáky, aby to byla kondička a tu si zvedne rychle, to bude v pohodě. Aááá žlutá výbava!
Kde soubty casy kdy delal ze neni doma.a odmital si dat nasasit obojek?
krásně,krásně se to čte, moc krásně! Podrbej ho, pana profesora Ponožkožřouta 😀
to nemusíš sušit v troubě – stačí prostě na vzduchu a vyloupat.
AI je jelito.
Kuskus
rad už druhý den nedělám nic jiného, než louskám a louskám a vůbec jich neubývá! Jsou tvrdé jak sfiňa a sousedi pod náma si nejspíš myslí, že bourám příčku, či čo
😀 😀 😀 promiň Kuskusi, promiň 😀 😀 no ale budou závidět, že si renovuješ bejváka.
Děkuju mockrát, paní domácí, nemusím už tolik škudlit s každým oříškem.
není vůbec zač Kuskusi, jsem ráda, že máš radost a můžeš ořechově řádit. Jo štrůdl…. to bych taky mohla… teď jsem se teda ale usadila v tom chlebíčku o kterým jsem tady psala a kterej je božskej. Ale těsto taky mám…. no to bude volba zítra.
Sem si vzpomněla, vyloupnutý ořech vypadá jako mozek a také prý ten náš mozek podporuje a léčí.
Hééééj, to stejný, to stejný jsem říkala předevčírem, kdy jsem taky u stolu loupala!!
počínají stařeckou demenci
no ty určitě!
Jo, a nevíte jak skladovat ty vyloupané?
my vyloupáme, vyloupané zase usušíme a pak máme ve sklenici ve špajzu třeba, ale do mrazáku asi taky jde.
Mirka D.
no hůůůůůůůůůůf teda s mobilem! moc dobře si pamatuju, jak jsem ho taky ztratila, jak mám dvousimku, tak jsem de-facto ztratila ty mobily dva i ten služební, bože to byl nerf, našel ho starý pán z vedlejšího domu, vnutila jsem mu pak odměnu za nález, nejdřív nechtěl, ale když jsem mu řekla, že to je v podstatě jakoby pro jeho starou fenku na veterinu, tak jo, tak jsme se dohodli. Byl moc hodnej.
Bettynka, babulka krásná! že jí posílám hebký pohlazení a pusinku na hlavičku.
Kimi
supr, žes ty věci hodila do útulku, jsou za tohle vždycky rádi. A hm, taky bych šla nějaký ten pochod, kdyby tady v okolí něco bylo. Jenže tady jsou dva útulky, který já moc ne-e.