Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Kauza PPL
Poté co jsem nějakýmu čičmundovi, kterej furt jak cvičená vopice tvrdil, že mě chápe, ale nemůže nic udělat a když jsem chtěla spojit na někoho kompetentnního, když on je tak neschopnej, tak tvrdil, že to nejde, tak poté, co jsem mu vyřvala díru do hlavy a řekla si mu o jméno a sepsala megastížnost, už ne na jejich debilitní formulář- kam jsem předtím poslala dvě stížnosti 😀 , ale na info s tím, že to předají okamžitě někomu kompetentnímu a pokud se nestane nic, budu jim účtovat vícenáklady a obrátím se na právníka, protože mi neumožňují vyzvednout již zaplacenou zásilku, protože mají ve firmě jednoho bezmozka vedle druhýho, napsal mi nějakej vyšší čičmunda nad tím co mluví jak cvičená vopice a jako stejně cvičená vopice písemně zopakoval to stejné a že to pro mne může vyzvednout kdokoliv komu dám PIN, tak jsem vyšší cvičený vopici napsala, že na to ať zapomene, neb můj manžel taky chodí do práce, jako já, jako každej normální člověk a tudíž …….. a že to v tomto momentě píšu naposledy, protože s nimi ztrácím evidentně jen čas a napsala jsem jim to šécko znova velkejma písmenkama, aby to byli schopní přečíst a zdůraznila jsem ty více náklady a pana právníka a též jsem jim zdůraznila, že se toto nedějej poprvé, že loni jejich kolegyně byla na rozdíl od nich natolik schopná, že ten nepatrný manévr dokázala zvládnout sama, a že tímhle končím a bude zle.
Dnes my vyšší cvičená vopice napsala, že teda mi to doručej do vybranýho místa, který si zvolím, ale že to nebude hned, že to může trvat až tři dny. Tak maj tři dny na přežití.
TAK TOTO JE SVĚT PPL – šmejdů obecných, kterým je zákazník naprosto ukradený a když se na ně neřve a netlačí, tak se na něj vyprdnou. Fuj a ble to je PPL. A napsala jsem jim taky moc roztomilou recenzičku 😀