Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pátek, pátek, pátek, má vždy Koláče svátek. A přestalo mě bolet v krku, což je supr, ne?
A fčéra měli ohaříci svátek, páč když jsem kupovala ty obojky, rovnou jsem jim přihodila každýmu novej žužlopichlomíček -oooOujé radosti bylo mnoho 😀
černej čaj
a taky nechapu co je slozityho na zkopirovani fotek, slozeni pocitace
Když to vezmu podle sebe s tím počítačem – zase je to o tom, že když chci, tak něco málo z toho oboru prostě zvládnu, základ minimum. Moje první setkání s počem bylo na začátku devadesátek, když jsme budovali s kolegyní pobočku francouzský firmy. Na stole mi přistál počítač s tím obrovským monitorem. A informace jak ho ovládat – nula. nelžu. Takže můj začátek byl pokus omyl a v podstatě to tak bylo a je pořád 😀 . Naučila jsem se sama používat to nejjednodušší – Word, hledala jsem objevovala jsem, dokonce jsem si zjistila, že si tam můžu něco namalovat. A hrát karty 😀 . Tehdy tam nic jinýho z našeho pohledu asi vlastně nešlo :D, jen tvořit dopisy – email neexistoval, Excel jsem nepotřebovala, další programy použítelný pro kancl tam nebyly. Doba byla taková, že když po mém šéfovi v následujícím zaměstání, chtěla pobočka v německu emailovou adresu, nechápal, co po něm ten kolega chce, přece naši mail adresu 😀 dávno znají 😀 😀 . No pak se nám to počítačově trošku rozběhlo, člověk se naučil sám používat zase další základní kroky. A protože zas nechci bejt úplnej blb, šla jsem třeba na kurz Excelu a myslím, že jsem v tom kurzu neměla problémy to pochopit používat, jen tím, jak to nepoužívám v reálu, tak …….. to šlo do kopru, logicky (stejný, jako s jazykem) Nicméně, když budu potřebovat víc, dojdu si do kurzu a základ se tam prostě můžu naučit. nenaučím se programovat, nesestavím počítač, ale sama jsem se naučila kopírovat třeba ty fotky, přenášet je jinam, prostě ten základ. Víc neumím, nechápu, to proto, že nemám informace, jak na to – kdybych to potřebovala, opravdu potřebovala a chtěla, tak si to půjdu zjistit, nacvičit osahat a něco málo do sebe dalšího dostanu.
Paralela se psy – můj první pes, skuteně první pes přišel v době, kdy – stejně jako u toho poče – jsem se k informacím prostě nedostala a na cvičáku mě s ním ani nechtěli, byla jiná doba. Takže jsem se systémem pokus omyl snažila ho vychovat sama 😀 . Jako první pes odnesl všechny možné chyby začátečníka, ale nějak jsme fungovali.Ale- protože nebyly informace – tak třeba jsem ho nenaučila samostatnosti – nevěděla jsem to (jako jsem třeba neměla kde se naučit ten Excel) . Takže jsem s tím psem měla stejný základ jako u toho počítače, ale měla jsem ho, protože jsem chtěla, aby mě ten pes poslouchal a fungoval se mnou. Byl to teriér, takže …. 🙂 svéhlavička, což se taky občas projevilo, ale potíže s ním nebyly. když nastal čas pro dalšího psa – už jsem chtěla víc, líp a dostat se dál, a ….to už tady jednak ty informace byly- měla jsem jak si vylepšit ty začátky, pak taky jsem s ním mohla, když jsem si sama udělala ten základ, jít na cvičák, aby se tam naučil poslouchat víc mezi ostatními psy. Sama jsem si ho pak vedla dál a výš, přes klikr, různý krávoviny, poslušnost na myšlenku. A to proto, že jsem to chtěla, tak jsem si hledala, chtěla jsem mít psa, s kterým můžu skvěle fungovat kdekoliv, tak jsem šla výš, než v tom základu, jako u počítače. Kdybych se chtěla dostat v počítači dál a výš, musela bych tomu obětovat nějakej čas, kurz, peníze – ale nemám tu potřebu, protože zrovna ten čas je pro mě nejvíc, takže – budu navždy v tom základu, který mi stačí, ale pořád mám možnost se dostat výš. Takže vždy je to – pochopitelně do určité míry – o tom, že pokud chci, musím pro to něco udělat a ne jen nadávat, že si nevím rady. Pokud mi bude vadit, že pes dělá to a to, musím proto něco udělat, jinak můžu furt nadávat – na psa, bohužel. Na počítač ale budu nadávat těžko, že je blbej a neschopnej, že jo a přitom je to stejnej princip.
Dustin!!! jehehééé, nejsem vůbec Kolumbus jako Fifijová, ale! když jsi zmínila toho Lesánka, šla jsem se tam po letech podívat a zrovna Dustina jsem viděla a říkala si že by bylo fajn…. ale že zatím nechcete a navíc pes-pes, takže nic…. a hele!! Vono jo!! Tak milá Černej čaji – taky za něj poděkuju, že mu dáte šanci a moc vám přeju krásný žití, ano? A těším se na referáty, doufám, že budou?? Budou??
to je boží fotka Čárlíka!
Fifi
Pry ji ma v docasce jedna sikovna slecna a pracuje s ni indivindi,
TICHÝ HURÁ, HURÁ, HURÁÁÁÁ! Moc držím palce, aby šécko vyšlo, klaplo a našli se opravdu ti správní lidi. Když se pak něco dozvíš, dáš zase vědět?
Kuskusi
Čtení tohohle webu patří k radostem mého života.
toho si vážíme velice!
kekoník
😀 😀 pako, Kuskus je pako, věděli jste to? 😀
ZNÁMKYKOLKY.“
😀 😀 a Fifijová je druhý pako 😀
Dostáváte obě ocenění stračena týdne, ocenění je identické, abyste se nehádali, která má hezčí 😀
Cena pro Kuskus:

Cena pro Fifijovou

kousesaje rdousi:
aha, hm, takže ještě jedna stračena tady pro černýho čaje 😀 😀

Pomoct, jste příšery 😀