Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Petrs01
Spousta psů je labilů, protože s nima nikdo nic nedělá, lidi je nechaj ve všem plácat,
tohle je velká pravda. Před nějakou dobou jsem zrovna tohle viděla na vlastní oči a ten majitel tohle neviděl, ani svou nedůslednost, kdy něco řekne, ale v podstatě je mu jedno, že se to nestane. Ví, že se psem jde do nějaké situace – očekávatelné, může se na to tedy připravit, ví co bude následovat ze strany psa, co on nechce aby se stalo, ALE NEUDĚLÁ VŮBEC NIC, buď tomu psu vůbec neřekne, že po něm něco chce a nechá ho to volně udělat a nebo mu sice řekne- nevim, třeba k noze, ale ten pes k tý noze ani nedojde, ten povel neprovede a stejně si udělá to svoje, ten výpad. Tak pokud má pes takovýhle vedení, tak se prostě nestane nikdy žádná změna. Měla jsem ho v ruce na chvilinku, ale když jsem mu řekla, že po něm něco chci, tak prostě nakonec to udělal, nebylo to z první, ale pak to tedy akceptoval, i když se mu ani trošku teda nechtělo. A stačilo mi k tomu pevný vodítko a můje vůle, že si na svým trvám. Byl překvapen.
a nadále řeším a koriguji „neviditelně“, byť by to mělo znamenat, že čumím z okna
ta pistole ani nemusí být.
on už by stačil jen hlas, to , že se zjevím, když s tím nepočítá a trvám si na svým, jinak jede domů, na pelech a má po …… po legraci.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 4 týdny uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 4 týdny uživatelem PetraK.