Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
tak vycházka ke koníkům a k rybníčku zamnou
Dafi pro mě i na pařez na kopečku prudkým-fakt pidi kopeček-ale fakt prudkej-nebo prudká mez-at neurazím turisty zdejší-:-)
ale potěšila mě,že tam pro mě?pro pamlsek?vylezla-to to bylo vysoko,a ten pařez úplně tak zase moc nebyl vidět…obíhačky stromů,Žeryk nosil míček a šlo se dom…
Maya- má pravdu v jednom-já to neumím tak dobře vyjádřit jak jedna paní na videu,co má cvičí a má?útulek?nebo tm pomáhá ze psama?
no,-berte mě z rezervou-ale v podstatě jde o to-že paní říkala-že jde MIMO JINÉ O NÁTURU ČLOVĚKA-PROSTĚ JAKEJ JE ČLOVĚK UVNITŘ-NĚKDO TU DISCIPLÍNU PROSTĚ NEMÁ…
NĚKDO NEUMÍ BÝT TVRDEJ??MOJE SLOVA TED-JAKOŽE JE MOC MÍRNEJ..-DYT MU BUDE ZIMA,NECH HO,TA ZEM HO BUDE STUDIT,JÉÉÉ CO HO OKŘIKUJEŠ?TAK AT ŠTĚKÁ…
někdo jako rodiče Martina,můj tatkka,atd si pořídí psy,nikdy je prostě nebudou cvičit,vychovávat-PROSTĚ NIKDY,MŮJ TATKA BY PSA NENAUČIL ANI SEDNI!!!
ALE TÍM,ŽE MĚL PSY VYCHOVANÝ VYCVIČENÝ ODE MĚ,TAK S NIMI FUNGOVAL,
A TAKY JSME MĚLY VŽDY POVAHOVĚ NORMÁLNĚ HODNÝ PSY…NÉ ŽERYKA,KTEREJ-PROMINTE-MÁ O KOLEČKO MÍN….
A RODIČE MARTINA?PSI CELEJ ŽIVOT NA VODÍTKU-MAJÍ JÍDLO,VETERINU-NOO,EHMM..
VYCHÁZKY,ZAHRADU,MAZLENÍ..NEMAJÍ TEDA PRÁCI…ALE TŘEBA LÍNÝMU MAXOVI TO STAČÍ-ČMUUCHAT SI A JÍT NA VODÍTKU…
MŮJ TATKA ŠEL ZE PSAMA 4KRÁT DENNĚ VEN A TO DENNĚ,PSI/PES U NĚJ MĚL PÉČI,HRANÍ,VYCHÁZKY,VETERINU,JÍDLO-NEMĚL PRÁCI..ZASE VYCHÁZKY 4 DENNĚ-TO JE TAKY DOST…-HRÁL SI S NIMI…
lidí jako je můj tatka a rodiče Martina je obecně prostě hodně-a jasně,asi by teda neměly mít psa….
mít psa jako je Žeryk rodiče Martina,nebo můj tatka-kterýho za ty 2 roky několikrát pokousal..
a Pepina bych nedala vůbec protože neumím ty krativní,alternativní odměny s prostředí,je to na mě užž moooccc vysooká škol-na to nemám…
PetiK-s těma odměnama-jsem to vždy říkala schválně aby lidi věděly,že je to za něco po dobrým,ne mlácením-stručně napsaný ted…
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 4 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 4 týdny uživatelem MirkaD.