Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem fčéra zaplula do postele hned po příchodu dom, ohaři šli s Brtnikem a já vytuhla
    Bože já bych tak šla domů, nemožete to někdo zařídit? Smradi malý maji zase prázdniny, přespříští tejden a co my? prt!

Fifi
    já jsem to myslela tak nějak přesně jak píše černej čaj – obecně, ne úplně konkrétně, protože to zpravidla nejde – taky vím, že různý věci s Tali by nefungovaly někde jinde. Spíš právě jsem si říkala, že aby si lidi uvědomili, že se to leckdy musí odpracovat – včera cestou od doktora /rehabky to byly, neboj/ jsem se stavila pro ty obojky, co jsem si objednala a slovo dalo slovo, prodavačka se rozpovídala právě přes ty obojky a bylo to v tom duchu, že já to mám dobrý, protože mám poslušný psy, ona bohužel ne 😀 😀 😀 a taková ta klasika a plus přidala, že jí psi štěkají na předzahrádce a ona neví co s nima, jak to naučit a ……. a že sousedi a že…. no jenže ten člověk nic nedělá pro to, aby tu situaci změnil no a pak to vzdá – v tom horším případku úplně. Sem si právě říkala, že by lidi měli vidět, že to za á musí odpracovat a za bé nemají vzdávat, protože ten pes potřebuje spec přístup a když se mu dá, tak ho člověk přejinačí. A když sám neví, musí hledat odborníky, pomoc a ne lupnout psa do útulku-v lepším příapdě. a že když si s tím zvířetem tu práci dají – dostanou pak něco, co se psem zadáčo ne. Prostě ukázat, že to za to stojí, že to není sice jen tak, ale cesty jsou, jen to nevzdávat.

Tak jsem zvědavá, jak a co zjistíš s tou pruhatou ségrou.

a tady – na začátku videa něco spešl pro Tebe, sem se tu tomu zasmála, ta vášeň pro hru 😀
    https://www.stream.cz/zviratka-na-netu/ctyrnohy-casanova-s-ocasem-v-akci-slecna-plaz-a-jeden-necekany-kousanec-65373548#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=videoportal.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Petrs01
    ten původní rozpad spolku může mít klidně jako příčinu vyhoření. Viz zde zmiňovaná Dana bočková, tak jí to pak semlelo, že s tím musela skončit, tak třeba taky už nemohli dál a neměli nikoho, kdo by to po nich převzal. No a ty nový pokusy – ono se bohužel zjistilo, že se dá rejžovat i na psím neštěstí, tak se toho leckdy chytnou vykutálenci a pak to po čase vyhasne.

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem PetraK.