Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

Fifi

Esusova
    Jestli to celý nějak nesesumírovat, nesepsat do jednoho, dvou článků a vyhodit to do světa – tady, na Zvířetník a tak. Aby lidi viděli, že to někdy trvá, že to je někdy spousta práce, ale, že když to člověk nevzdá a PRACUJE s tím psem, že se to změní, že nemají lidi nad psy lámat hole. Co myslíš?
    Dumala jsem o tom dlouhodobe a nakonec dosla k zaveru, ze radsi ne. Protoze netradicni metody pouzity u Pepina nejsou prenosny na jinyho psa, jinyho cloveka. A nechtela bych, aby se mych indivindi psovi ze zoufalstvi na miru usitych podivnych hokusu chytil nekdo, kdo to vezme jako zarucenou radu, jak vychovat psiho posuka a strachovyho agresora.
    On neni porad normalni, nikdy nebude. Treba dneska vecir po me necekane chramstnul kvuli naprosty peachovine. Mel nad nosem zbytek zaschlyho jogurtu, jak vyblemcaval kelimek (zdravime Charlieka! 😀 ). Mokrou rukou ze drezu jsem mu to chtela otrit, kdyz sel kolem, pocem, ukaz rypak. Ooo-ou – mokra ruka, nevim, co mu hrablo, chnaps draps. Ale jen relativne nezny, varovny, mozna bude mirna modrina.
    Kdyz s tim psem chces, musis zit, tak to nikdy nesmis vzdat, to vis sama. Ale je celkove lepsi, ublemcal by me k smrti, zejmena v noci v posteli (zdravim pani velkopudlovou Thielli 😀 ), to se prituli pod perinu a mam hnaty opravdu velmi ciste. Mozna se celkove zacina projevovat i ta kastrace, jsou to vic nez 4 mesice, ubyl mu jeden hormo stresor.
    Jak ses ptala na segru, tak nevim, zrovna vcera jsem koukala, ze zmizela z nabidky utulku. Brnknu pani, sama jsem zvedava, co se s fenuli stalo.
    Jo a co se tyka dovozu jakychkoliv psu ze zahranici, souznim s nazory Petrs. Sami mame dost. A je jedno, jestli to nekdo taha pres kanal, ze Slovenska, Rumunska atd.
    Doufam, ze doktorska veda byla jen preventivni a alles gutte nebo jak se to pise.