Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra bylo u nás dobrodrůžo, ale asi neřeknu jaký, asi to napíšu jako článek, ešče nevim. A nebylo to ohaří dobrodrůžo
Fifi
sem prehlidla. „Chudak a ani by nemel vyhled jako z pracky “ – Mayooo! ? ? ?
já bohužel taky přehlídla 😀 . Nebo možná naštěstí, páč bych si jinak vzbudila Brtnika, jak bych se smála 😀 😀
Nebo si vlezl do nadobi a oblizoval zbytky pred mytim?
on právě je průzkumník, jak otevřu třeba dolní šuplíky, takový veliký, kde mám potřeby na mytí, pytle na odpadky, věci do myčky a tak, tak tam lozí a zjišťuje, co to tam šécko je. On je navíc technickej typ, tyhle věci ho zajímají. Ale fakt ve mě hrklo jak f pendlovkách. Nadvakrát, nejdřív jak jsem se lekla toho tichýho pohybu mezi hrncema 😀 a podruhý hned v pikosekundě poté, když mi došlo, co se mohlo stát. Výhoda byla, že ten dolní koš byl právě vytažený, takže jak jsem ho šla zasunout, vytlačila jsem kocoura ven.
Jo a tohle,
Jinak Pepino je v posledni dobe moc fajn pef, mam jen par modrin z lasky na predlokti.
tohle je pro mě děsně moc – i když se to netýká přímo mě, tak prostě po tý době, co ses s ním mořila, tak protože to umím po prožitém ocenit, mám z toho stejnou radost, jako Ty a věřím, že vlastně nejdůležitější na tom je, vidět, jak si to v něm sedá, jak se z něj vylupuje jiná bytost.
Maya
Jo to by neměl výhled , to je pravda, holt třetí třída , žádná jednička 😀