Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Den blbec začal a zdárně pokračuje, potřebuju zalézt 100 sáhů pod zem a tam chvíli setrvat.
černej čaj –
no tak oříšky poputujou počtou – napiš mi do emila balíkovnu, až to budu dělat, což bude zanedlouho, tak ať vím, kamto poslat. čistě jen balíkovnu, páč ta má teď tu akci a normální dopravný. Dovča dobrý? Já bych taky brala dovču. člověk by měl mít dovču min. každej tejden 😀 😀
nocovala jsem 4x sama, vždy v přístřešku mi to vyšlo, vše OK
ty jo supr, supr, supr!!!! Seš žiškovná.
Zlatka – no taky pěkná spálenina! Já s ještě rozřízla trošičku, ale blbě palec – v tý bláně a včera si do jednoho toho spálenýho prstu střihla zahradnickejma nůžkama 😀 . Ale už se mi to hojí
A to je zajímavej poznatek s tím Savem, asi budeš mít pravdu, já navíc rukavice nikdy nic a pracuju klidně s neředěným. a pak se nikam nedostanu 😀
Aaaa Kuskus má bohatstvíčko hobouvý. Jak sis pošmákla??
Petrs01
objevila tyhlety
ty jsou supr, zrovna kupuju nový.
Boží ten voslík!! Sem takhle flekatýho ešče neviděla?
žirafa s vochomůrkou supr!!
Mirka D.
Dafule a vochomůrka taky supr! Ta první fotka, to je přesně jak jedno místo na chalupě v lese.
Fifijová
Tyblaho, pekne se ti muzik teda domlatil, jeho andelicek straznicek ma letos hodne napilno
jo, tak to máš pravdu, ten se vůbec nezastaví, už roky , zaplať nadbůch, že má takovou výdrž.
Ten olfen píšou, že se může jen krátce, tak snad se alergii vyhne, už asi vlastně ani včera nemazal.
nejak vyresili tu zmizelou zalohu nebo to je jina firma?
nevyřešili, přijdeme o ty peníze 🙁 🙁 🙁
tohle je jiná firma, která to celý převzala, ty realizace. Zálohy ovšem ne.