Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

Petrs01
    sikovna hledacka:) ze se ji chce ohybat krk takhle k zemi a cenichat houby 😀

sikovna ses, ja sem si dala jeden den 35km ale jinak sem to mela na 110 km na teda cely 4dny a 2x kousek, takze fkalani, ale vzhledem k pocasi mi docela vyhovovalo mit v pohode cas posedet v pristresku, uvarit si v poledne caj, stavit se ohrat do hospody…

nevadi mi chodit za kazdyho pocasi ale kdyz je mega hnusne, tak spis uprednostnim min km a vic sucha, nez aby na me 10hodin v kuse prselo 😀

vcera v noci sme dojeli domu, zmakli sme navstevu u dedecka za kladnem, pak jeste u tchanu v jihlave, a dneska konecne doma. to cestovani vcera me zmohlo velmi, a moje teta co se neumi vyjadrovat srozumitelne a pak to resi agresivnim rvanim, aby dosahla sveho, ta mi teda dovolenou moc nevylepsila, ale nakonec sem pochopila co mi vlastne chtela rict, jen si myslim, ze to mohla vyjadrit lip rovnou a predeslo by se cele rvaci anabazi s nedorozumenim, vavrousci to teda pak napravili, u nich je to vzdycky moc mila navsteva, a dneska prani, stahovani fotek a ven s charliem.

zatim teda venku neni nejak zvlast krasne ale neprsi.

MirkaD
    uz se ty chriby pekne barvi 🙂