Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak mám pravou i levou ruku spálenou od plechu, který jsem vzala – nána blbá – do ruky mokrým ručníkem. Vynikající zážitek. Ale to nejni šécko. Protože bylo nutno vydesinfikovat kuchyňskou linku po pobytu myším, vzala jsem do ruky Savíčko. To je na popáleninu vynikající lék 😀 😀 No ale zase tak velká nadsázka to vlastně není, protože se to aspoň vydesinfikovalo taky, že jo. Potud celkem vlastně dobrý, by se dalo říct. Až do včerejšího večera, kdy jsem si tu pravou ruku spálila podruhý – o pokličku. Tetkonc už to taková legrace nejni, protože mám puchýře 🙁 . Blbě se s tím píše na klábosnici a cokoliv dělá. Asi budu dneska jen sedět a celej den hledět.

DÁMY MILÉ, FACEBŮKA MAJÍCÍ, MOHLA BYCH MÍT PROSBU? Ptá se paní nakladatelka, ešivá byste nemohly u sebe na FB vyhodit info o kalendáři, aby ho vidělo co nejvíce lidí krzevá nějaký sdílení. ŠLO BY TO?

Drahá novomanželko! Ešče jednou moc gratuluju k důležitému životnímu kroku 😀 . Máte u nás svatební dar v podobě ořechůch! Přeju vám, ať se vám spolu moc hezky žije i nadále. Svatební oznámení visí na ledničce – oboje. A oboje je skvělý. Stejně skvělý, jako byl ten slavný den. A ten dort!! Ten teda je, závidím. nutně asi musím do cukrárny. Ešče, že tu žádnou nemám.

Kimi – tak ale to se moc hezky čte, jak to Bettynka rozhodla!!! to je krásný! taky gratuluju. Věřím, že duše kynologická i pejskařská se rozradostnila, že jo?

Mirka D.
    Dafi se překrásně a štastně vyběhala
    páč les dělá dobře na duši. A ona to ví. 🙂
    miluju mochomůrky
    mochomůrka je moje osobní houba od dětství, jsme kámošky, mám ji i jako svůj osobní celostní homeo lék 😀 Brtnik se směje, že všichni lidi mají normálně kytičky a tak, a já, já mám mochomůrku 😀 Páč sem magor 😀