Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

Thielli

leckdo vzepřít…… atakjakopodobně. Ale …….. sem s tim tak jako sama, stejně jako se svým principem a pravdou, kterou je třeba hájit a tak jako podobný blbosti

Ale vzpírali se i Maorové, vzpírali se Poláci, vzpírali se různě a v různých dobách různé národy, různá etnika. Ta naše milovaná matice příroda má taky svoje invazivní druhy a svoje nebožáky, který to projíždějí.
    Já bych umělý hranice vygumovala. ? A pak bych ty dvounožce, co se s druhým nesnesou, jsou zlí, ubližují a škodí, poslala na oběžnou dráhu. Aby měli víc nadhled.
    (mmchd. dnes jel na silnici čistící vůz. za ním kolona se sunula pomaleji než chodec skorem. tak jsem kolonu pomalu předjížděla až mi zbylo poslední auto a ten čistící vůz. bylo tam místa na předjetí tak metr a půl. a to první auto za ním se rozhodlo, že když on nemůže předjet, tak já taky ne. a natlačil mě doleva na obrubník k tramvajovému pásu. tak jsem jela kousek v těch 30 cm, koukala na něj do okénka a řikala mu, jestli je jako debull nebo co. viděl, že mě nezastraší a že za ním jede dalších x řidičů, kteří by dosvědčili, že mě na tom kole záměrně shodil do kolejiště, tak se zase vrátil doprostřed vozovky. tak zrovna ten by ode mě dostal lístek do vesmíru. ?)

A vopravdě a voprincipu – nejsi sama ?