Fóra › Ostatní › Odettin košík › Odpověď na: Odettin košík
Milena
Mě to nepřekvapuje, králíčky považuji za inteligentní zvířata. Navíc Myška byla zlato. ? Moje zvířata jsou bohužel kamikaze magoři (obzvlášť s Gremlinem je to vzhledem k velikosti o zdraví), taky bych jednou chtěla zažít tak jemné zvíře.
Černej čaj
No nestíhám. S Gremlinem furt žádnou fotku nemám, tak aspoň jednu kočičí posílám. 🙂
Zlata
Já se o ni nebojím, šijou s ní všichni čerti, takže i když netuším, co dělám, prospívá a vypadá velmi životaschopně. Už je skoro jednou taková, než jak jsme ji našli, při posledním vážení měla 1200 g, a to už bude možná týden.
U 200g koťátka bych se ale určitě zbláznila strachy, obdivuju tě! To jsi je snad musela krmit ještě výhradně mléčnou stravou, ne? A asi i hrozně často?
Já jak jsem zvyklá na velké psy a kočky jsem nikdy neměla (naposledy tak před 20+ lety morče), tak mi to zvířátko přijde děsivě malinké. První ohař měl 70 cm v kohoutku a asi 37 kg (byl fakt hrana), Gremlin má 65 cm a 26 kg. 830g Viktorie oproti tomu byla jak nic, vešla by se mu celá do tlamy.
Gremlin je taky honič, ale Viktorie mu dává strašné čoudy. Snad už se někdy stihnu rozepsat víc.
Jinak dneska jsem viděla nějaké lidi, jak se mazlí s kotětem podobně velkým jako teď Viktorie, asi 500 m od místa, kde jsme ji našli, tak mi vrtá hlavou, jestli to není sourozenec (jestli ano a bydlí v tomto místě – je to tam kočkami “zamořené” -, tak má Viktorka opravdu výkonného andělíčka strážníčka, že neskončila placatá pod autem). Kotě bylo bílé s mourovatými fleky. Tak doufám, že je to jen náhoda, je obstarané a CDK nad námi nedrží zdvižený prst. ?? Narozdíl od Viktorie se i na dálku bálo psa, jak nás zmerčilo, hned uteklo z cesty do přilehlé zahrady.