Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem vám šla včera o fous dřív spát, abych si jako vodpočinula a od půl jedný jsem pak bivakovala na toaletce, neb mi bylo blbě. proč, to nevim teda ale byla to jízda. Tak jsem taková zmuchlaná a piju černej čaj. A chce se mi spát. Fčéra jsem byla zkontrolovat pěstírnu a teď už ani prt. Je zima, no. Otrhala jsem šécky rajčata, něco nechám dozrát a ty zelený zavařim. Na pátek mám důležitej úkol. Babičce sousedce umřel syn. Olinka musí sedět na volbách, tak budu po pohřbu s babičkou já. Už mám plán. Vezmu tam tablet a budu jí vykládat ohaří historky a fotky, aby se trochu rozptýlila. A nebo ji nechám vyprávět, když bude chtít. Uvidíme. chtělo by to sakra něco upíct ke kafi??

Má někdo nějakej rychlej recept, kterej bych mohla uplácat dneska, mezi tím zavařováním?

Kimi – žjooo BERNADETÝNI!! Ty sou. věřím, že sis přítomnost takových obříků užila, co? A tolikatě pohromadě!

černej čaj
    Fotkuuu!!!

ZA-PO-MEŇ!! 😀 MNĚ UŽ NIKDO NIKDÁ NEUVIDÍ!!! 😀 . Do práce nosim kuklu, stokrát mě po cestě do práce kontrolujou, jestli nejdu přepadnout banku 😀 . Můj šéf už mě neviděl celej den a půl 😀

14 dni zase buzenicko ve 3 v noci a nemuzu dospat…
    aha, tak to bude nějakj trend divnej, páč to mám nějak podobně. A chodim jak zoombie

Zlatka
    krásnej sršáň! Taky máme. Teda …teď jak se udělala zima už ne. A pak zrzek jak se tváříííí‘