Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

tak dnes ráno úklid,Martin upekl tvarohový koláč a udělal chlebíčky a po desáté hodině dojely moje 2 kamarádky z BK Eva a Andra a protože mají obě rády vycházky,dovezly si boty,Eva tepláky a šlo se na vycházku-tssss vycházku-vlastně 2 vycházky a větší vycházky obě !!!!!!!!!!!!!
    saly si chlebíček a vyrazily jsme zahradou k lípě s Dafi a Žerykem,
    za lípu kolem velkýho pole,kde se pokochaly výhledy do údolí a na lesy…,pak při obcházení velkého pole jsme sešly o mez níž,kde jsme poseděly na kmeni co je tam něco jako lavička,-tam je u něj cedule co tam roste,je tam chráněnáá krajinná oblast,stejně jako v údolí jsou stepy plantáží kvítek,lítaly motýlci,byly kytičky,modrý nebe a mraky a chvílama teda vichr…,
    pak jsme se po kochání a výhledech prošly do lesa a k obrázku,sv.Huberta,od něj k hájence a kolem polí cvičáku dědinou dom
    na návsi u kapličky a hasičky šel průvod v krojích a před kapličkou byla mše…
    tak se holky podívaly a šly jsme sedět na terasu,kde se servírovaly chlebíčky,3 koláče-od nás a A ndrejky a Evy a kafe,čaj,džus,Andrejka si hrála s Žerykem,
    máti která se snimi seznámila je vyděsila tím,že by je Mx rafl…že je zlej a kouše…
    tvl-nikdy!!!!!!!!NIKDY NIKOHO NERAFL!!!!!NO NIC…
    seznámila jsem je z Btty a pak jsme šly na druhou vycházku bez holek-Dafi nechtěla a Betty by šla,ale zatrhla to máti,
    takže Max a Žeryk k rybníčku dědinou,podél obřích ohrad,kde teda nebyly koníci,podél polí zpět,a dědinou dom,
    tam už se jen napily a jely dom…
    od máti dostaly bylinný čaj každá,+hrozny já dostala 2 sklinky domácího medu a buchty a koláče a moc,moc,moc jsem si to užila,holkám se u nás líbilo,a že někdy na jaře dojedou…
    v zimě podzim ne,Ada by se bála na silnicích-což chápu…
    moc hezky vyšlo počasí,takže pohoda,,,,