Odpověď na: Odettin košík

Fóra Ostatní Odettin košík Odpověď na: Odettin košík

Odetta

PetraK
    No vidíš, fotku s Gremlinem zatím žádnou nemají, to musíme ještě napravit. Až bude chvilka, sepíšu, jak se seznamujou.

EvaC
    Je to tak. Dojedem tady to očkovací schéma, a pak už asi prchnu definitivně. ?

Cernej caj
    To je super! Tady ji taky nemají, ale oni nemají ani Nobivac, a na požádání nic nepořídí, takže pokud to jde, dojížíme právě i na očko do Prahy. Tam dělají před očkováním i preventivku, tady prostě sestra dá injekci a nazdar…

Asteris
    Dík, užíváme si ji moc! Je s ní legrace, i když občas je to i výzva. Jsem zvědavá, jaká bude, až vyroste.

Maya
    Mléčný krok praktikuje, zatím jen na mě a bez drápků. Jinak je to taková hodně instinktivní lovecká divoška, velmi suverénní zvířátko, tak snad bude dobrá. Roste neskutečně rychle, zrovna jsem včera vzpomínala, jak batolivě chodila, když jsme ji přinesli, a teď už bez mrknutí oka skáče z pračky nebo opěradla gauče na zem. Už má 1200 gramů.

PetraK
    To bude možná spíš povahou, socializací? My když škrábe nebo kouše bolestivě, ukončujeme hru, chápe to teda stokrát líp než to chápal Gremlin (i když i tak má své chvíle). Vyloženě “zle” neseká – občas ty drápky vytáhne, ale je celkem jemná, krev mi ještě netekla. A když mě osahává v obličeji, tak třeba drápky nevytahuje vůbec. Jak byl Mouses vlastně starý, když k vám přišel?