Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

tak 5 dní dovči s volným výletem je za mnou..
    v pondělí to byly Chřiby a Kostelanský ranč
    v úterý vycházka s Pavlou a basendžim,pak zvlášt s Dafi cvičící,
    dopo psycholog a u Aničky,ze které jsem vydyndala svetr až skoro na zem na doma..:-)
    středa s celou 4 na větší vycházce u křížku kus za ním a zpět-a odpo dojel tatka,takže večery byly sezení na terase,bylo hezky
    čtvrtek jsem se hecla vytáhla Dafču k hájence a šla tam s nimi s ní a Žerykem do lesa,a odpo nás s celou 4 vzal Martin na půlhodku do Ž.lesa,já pak šla na masáž a večer jako každý den hačí na terase…
    v pátek ze všema 4 ráno ke kříížku a zpět
    JOOO V TEN ČTVRTEK SE MI PSI RODIČŮ NARVALY ODPO DO BARÁKU,AT JE NAZAPOMENU VZÍT NA VYCHÁZKU,MAX LEŽEL NA ROHOŽCE U DVEŘÍ:-D:-D:-D
    mezitím jsem uklízela,prala,vařila,četla,poslouchala rozhlasové pohádky,začala velký úklid-takže knížky v obýváku ze stěny ven,,umýt vevnitř police..a tak po něčem-jak e mi kdy bude chtít pokračuju…
    Martin dopo dělal dřevo a zahradu,protože dovezli další dřevo,
    odpo v pátek jsme jely do BK s Dafi-zastávka na Mcoše s tatkem na kkafe vevnitř v té restauraci-já tam chtěla vidět ty obrázky…
    pak Martin odfrčel,já šla s tatkem nakupovat,ulovila jsem 2 knížky v knihobuce a dom..večer venčení ke kostelu..
    sobota ráno venčení v zimě mlze podél řeky a přes město dom-naše ranní hlavní vycházka,
    pak nájuoy cv sekáči-za 19kč-kabelka,bílý úzký pásek ke gatím a knížka..reflexní pásky na obojky bílí látkový,který jsem v neděli učila na obojky Maxovi a Žerykovi i se jmény a tel.čísly a Dafině na postroj,Žeryk s Dafi mají postroje relexní…
    odpo okruh malý s Dafčou,to už se táhla,protože teplo a oslava narozek s holkama ze čtyřlístku-bylo to fajn,probralo se vše možné,užila jsem si to,
    v neděli vycházka kolem řeky kousek a přes město-to už se Dafča táhla i u řeky..:-(
    a dopo tv kultura s tatkem,úklid u něj+okna
    a odpo dojel Martin s máti a jely jsme dom-po cestě zastávka v Jozefovským údolí,kde Dafi miluje hopání po šutrech a běhá!!!!!!ano a běhá tam,i do potoka spadla-chudák..
    a já tam miluju potok,rovinku a mnoho a velmimnohošutrůporostlých mechem a kapradí-šutry a kapradí a mech-to je moje…
    pak už jen doma na terase…
    dnes na odpo…

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.