Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
-spokojenost na koni-paní včera zapoměla..my tam,ona nikde pak teda vyšla,šla pro Miu,než ju dovedla,ustrojila,
sháněla ji hospodská,to se domlouvá přes ni….
no a šly jsme na vycházku,ušly docela kus lesem do kopečka a zpět,
pokecaly,bylo mín a hmyzu,žádný hovada,
já si teda nemohla Miu učesat-což mě trošku mrzelo…nebyl čas…
ale jasně,je to dob rá vůle paní….
no a trošku jsem prudila s pozováním,že jsem chtěla fotku na zed…
a tuhle si tam dám
mám na zdi 2 fotky s koníkama-jednu z Koryčan,kde jsem byla 45 minut na koníkovi-klus,krok,a předtím čištění,sedlání..
a na té fotce su tááák veleštastná,že mi z toho kama rádka udělala i přání k narozkám
je to na té fotce děsně vidět-ten výraz
pak mám na zdi fotku s Miou jak jí dávám mrkev-zblízka její hlavu přes celou fotku a mě jak ji ji krmím-čučím na ni,ne do fotáku–tak tu mám na zdi-taková portrétovka-taky dobrá-jakože je fakt zblízka
a chtěla jsem jednu na zed jak na ni sedím
což těch fotek mám z každýho svezení jenže-bud mám kousek od sebe auta..nebo hospodu..,nebo su ve stínu a tak
takže minule a ted jsem fakt hlídala pozadí…
-taky MIA TAM JE HEZKÁ-TŘEBA BYCH SI NEDALA FOTKU ŽÁDNOU NA ZED S Klobouček se Zarou,ona se na těch pozovacích-vyfot mě s koníkem-ona se na nich šklebí,vycenění zuby,a při jízdě su já nervní a je to vidět…..-teda já to tam vidím….
a tak tuto si dám na zed
a budu mít na zdi 3 fotky s koníkemm-taková série 3 štastnách fotek-vždycky když se na ně mrknu-teda na ty 2-tak se usměju-protože z těch fotek je TO PROSTĚ VIDĚT-NEVÍM VLASTNĚ JAK JE TO TO MOŽNÝ-ALE JE TO Z TĚCHFOTEK VIDĚT-ŽE SI TO UŽÍVÁM A JSEM ŠTASTNÁ-A KDYŽ SE NA NĚ MRKNU-TAK SE USMĚJU-A ÚPLNĚ TO ZASE CÍTÍM….
ZVLÁŠTNÍ,CO UMÍ FOTKA ZACHYTIT-PRO SROVNÁNÍ DÁM FOTKY Z kLOBOUČEK,ZE ZAROU-Tam to není prostě..tam byly nervy..byla na mě moc divoká,furt ju majitelka okřikovala,jednou pleskla,furt se kobyla šklebila,dost rychle šla…
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.