Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

sem nervní jako sviň. už aby ji měl člověk doma. Jde zároveň i na tu operaci bulky v oku – protože ta se taky dala do pohybu 🙁 . Rumoušek dneska zase ráno nežral /večer v pohodě/, to kuře je prej závadný. Tak jsem mu do misky nasypala grancle a bivakuje tam sám. Pevně doufám, že po té operaci se uklidní i on. Nejen já.

a děkuju všem za držení palcůch

KIMI!
    TY MÁŠ ALE KRÁSNOVÝHO PLYŠÁČKA!! Ta druhá fotka je bombastická!!
    to už měl Artík, pupík tukovou bulku? chudínek malej, taky musel pod nůž.

černej čaj – jsem se taky chtěla zeptat na co druhej hrnek? já bych měla zase nadbytek fuseklí, pro případ,že zmoknu, že se mi zpotěj nohy a tak. Mám ráda nohy v suchu, tak třeba i když jedeme já nevím, na koncík, mám min. jedny fusky navíc nejlíp nějaký frotíčkový, a po koncíku pak nožky šupnou do fusek, jak do pokojíčku, po tom nářezu v tvrdejch botách 😀

Mirka – všimla sis, že když sedíš na koni, máš úplně jiný výraz v obličeji? Krásně uvolněný, jojojooooooooo hipoterape , to je sasrak.

Míla
    tjo Mílo, seš pastevkyňa? Kde máš čuvača? Ale je to škoda, že si toho králíčka neadoptujete, měl by se jak v ráji.

ASTERIIIIS?? ASTERIIIS – TY BUDEŠ MÍT – TEDA NE TY! EMIČKA – ŠPENÁTKA???? FAKT?? JEDIDÍÍÍ A TO SE TĚŠÍM, BUDOU REPORTY?? A NEJLÍP BY BYLA REPORTÁŽ V PŘÍMÝM PŘENOSU – TAKOVEJ DENNÍČEK MALEJ, STRUČNEJ JAKO – ŽE BYCHOM MOHLY ŠMÍROVAT!! jEJ, TO SE TĚŠIM NA FOTEČKY PUPÍČKŮ. A DRŽÍM PALCE MOC.

Odetta
    žjofka užofka – Královna Viktorie Králofská – to bude bombarďák velikej, to bude Gremlínek trpěti, páč vona ho, sviň malá, bude týrati 😀 a von bude spokojenej. Ale Královna Viktorie je sla´doušek, děsnej. Pupik otomilej, by sem si ji podlachnila -než by mi teda stihla ukousnout ruku 😀 😀

Čím je to krmíš? Vypadá to jako slupky od červené cibule
    taky jsem si říkala, že to jsou slupky.

Kachna – to je taky dobrý duo – JoJo a ZízíTop – teda asi spíš v tomdle případku ZízíHop. Barvu na to má 😀

Hele Fifi kachna by si mohla vzít toho vopuštěnýho králika! Dáme ho kachně! KACHNOOOOOOOOOOOOOOOOO– DÁME TI KRÁLIKA, CEŠ?

Fifi
    Esusova, koukej chorobu porazit!
    dík, snažim se, zatim je to plichta. Teď jak budu dozorovat Taliprda, hodlám se převážně válet – teda až zprcuju tu tunu švestek co jsem si pro ni včera večer došla s ohařema.