Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Rumíčkovi i Talince držím palce. Jsou oba šikovní, Emma je na veterině strašná hysterka.
V sobotu jsem se vrátila z dovolené v Českém lese, spíš v podhůří. Bydlely jsme s kamarádkou sice v kempu, ale jinak jsme za celé dny nepotkaly ani živáčka. Jen na Přimdě zřícenině nás přepadla seniorská výprava, ale my pokračovaly dál na vrcholek a tam už nešel nikdo. A pak po naučné stezce kolem Přimdy taky ne a ani se nedivím. Tam jsme se poněkud netrefily na správnou cestičku a ta naše byla čím dál divočejší až zmizela. Podle mapy jsme zjistily, že ta správná je asi o 100 m výše. Hmm, kolmo vzhůru, spousta balvanů a popadaných stromů. Ale přežila jsem. My jsme toho moc nenachodily, pata mě bolela a kamarádku zase záda. Tak cca 15 km denně. Ale bylo tam krásně. A samozřejmě Emmma měla hárat v září, tak začala den před odjezdem.
S patou se to má tak, že jsem se ještě před dovolenou stačila dostat k ortopedovi,a je to opravdu ostruha. Na rentgenu mně sestra radostně sdělila: „je tam!“ ( 6 mm). Mám předepsaný ultrazvuk, ale teprve začínám, tak uvidím…
Na dovolené jsem si vždycky ráno vzala prášek a chodila s hůlkami, večer cvičila, no úplná pohoda to nebyla.