Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

Maya
    no me to bohuzel za dojizdeni nesetri vubec nic na penize:D protoze kdyz bych platila jednotlivy jizdenky, projezdim uplne stejne, akorat si to porad musim hlidat, jestli sem si ji nezapomela koupit, at to neni za 1500 na miste:D U tebe to asi vyhodu ma, pac si jezdila fakt jen do prace a jinak autem na nakupy a tak… to ja stejne musim do brna.

stravenky uz nejsou mezi „zakladnima“ benefitama? ale treba v kajotu taky byly 4 tydny dovolene, ale aspon ty stravenky a pohybliva pracovni doba:)

Jako ja si fakt vazim te moji prace, i kdyz neni nejak dobre placena, ze mam ten HO a 80% uvazek a dokonce dostanu asi i ten tyden neplacenyho volna v rijnu a pak par dni na vanoce + teda benefit kterej beru jako dost podstatnej je relativne stabilni pracovni doba podle toho jak si urcuju ja…

Jo a su tam vlastne ted presne 2 roky:) Docela to utika.

On si kazdej mysli, ze najit si praci zaroven v oboru a zaroven s nejakyma podminkama je snadny, ale vetsinou to rikaji lidi, jejichz znalosti jsou specificky a je to snadny jen pro ne 😀 pro ty ostatni je „snadny“ jen najit si praci jako pokladni v supermartketu, tam je nedostatek vzdy a ukrajinky na to umi malo cesky.

akorat blby, ze ted zari mas hromady absolventu, jak VS tak maturantu, kteri si nechavali leto status studenta a praci jdou hledat az ted…

muj muz jako soustruznik ma benefit ten, ze muze byt v praci ve dne v noci podle toho jak mu zavolaji, ze se rozbil soustruh 😀