Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

Odetta

MirkaD
    Já vždycky obdivuju, jak ti krásně pózujou, jsou úžasní. ❤️

Kachna
    Gratuluju ke králíčkovi a jsem, stejně jako Čaj, zvědavá, jaká mají hopové linie specifika.
    Jinak, já kočku nikdy nechtěla, ale vesmír to rozhodnul jinak. Mám teď dost stresů v práci, tak teď na to poprvé ani nemyslím, takže kotě funguje. Nechat tam nešlo, po dni vykrmování má lehounce přes 800 g, fakt prťous.

Černej čaj
    Krásné fotky! Závidím (přeju!) pandu, tu jsem nikdy neviděla. 🙂 Hodně jsem teď slyšela kladné recenze na Lipsko, tam mají zase koaly a pěstují se pro ně eukalyptus. Já doporučuju i Budapešť, je to malá a krásná zoo s art nouveai pavilony, velmi dekorativní.
    Pohlaví koťete zatím nevíme, já to u takhle malého nepoznám. Třeba řeknou na veterině, musím tam dneska pro odčervovadla, tak ho vezmu s sebou.

Fifi
    A jaj, snad jsou všichni (až na ty holuby) v pořádku. Je hrozné sucho, to se nedivím, že to chytlo celé. U nás v pátek napršelo skoro 40 mm a stejně se tu práší od bot.
    Gremlin kotě ještě neviděl, jen z dálky, pravděpodobně je začervené, takže je zatím v karanténě v koupelně. Ale pro něj je to splněný sen, po vlastním domácím mazlíčkovi velmi touží. Bude jízda ho ohlídat, aby toho prcka nezalehl nebo nezašlápl, on je šílený tank.

Attachments: