Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

Kimi-to je k zlosti ze sovičkama:-(
    ale i v Miloticích se k dravcům nemůže…..ze psama,ono e jaksi na hodně míst ze psama nemůže-zahrady zámecký…něktrý ZOO…
    já včera po ranní ležing na terase a pak dělání videí po vyvenčení psů-u česání-Dafi se umí na povel otřepat a vyšlo to strašně ftipně-česala jsem trimovacíma hrabičškama,pak jsem se zastavila,řekla DAFI OTŘEP SE!a ona se začala hrozně celá oklepávat:-D
    pak ještě 2 cvičící videa na zahradě-Dafi jak obíhá převrácený kyblík a Žeryka ,
    a dělá kladinu a pidi překážku
    a Žeryk-kroky,couvej,otočky,štěkání,poklona,sedni/lehni a překážka a hraní s míčkem na šnůře..
    dnes ráno všichni 4-vycházka u Vyškova u lesa-Max capal u mě a sedal bez povelu,tak jsem odměnovala:-D
    Dafi po půlce zjistila,že nejsou pařezy tak se táhla,a Betty se táhla,protože blbě hoopla,a nejspokojenější byl Žeryk-válel sudy furt:-D
    pohrát s míčkema do a uta a do Vyškova-tam jsme se hezky na chodníku u silnice a baráku míjely s velkýým psem a pánem kynologem
    mí psi potichu seděli a po chválení a odměnování -když byl pán za rohemkus tak Dafi jemně potichu-baf!!!to neberu jako neposlušnost,tto mě naučila Fifi-že když si bud deentně buble pod fousy-že to slyším jen já přes obojek,a v pohodě jde,nebo,když dodatečně udělá jdno baf!tak to nemám řešit-ona musí prostě něco říct-bafnout-aspon dodatečně nebo by pukla…:D
    pak doma odcvičit na záda za Miou!!!
    bylo tam u hospůdky hoodně lidí,paní šla ještě s kamarádkou,tak se pak bavily o koních,už si tda i tykáme:-D
    na konec jsem předala mrkev a tašku chleba a jely jsme dom
    bez česání na dvoře byly koně..ale tak příště,ono o víkendu je tam moc,moc,moc lidí-u hospůdky…,na hřišti s dětma a tak…

Attachments: