Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak dneska no, děkujeme za držení palcůch. Obávám se, že otázka nezní co, ale jak to řešit. Vždycky ve mě bude obava, zda do toho řezat. Uvidím, co řekne pan veterinář.
černej čaj – jako Maya to vidím, tedy krásně provedený kotoulování na travěnce 😀 .
Jakej je vůbec rozdíl mezi otevřít v nové kartě a v novém okně? 😮
Fifi
Chudero, tyhle stresovy blokance jsou fujek.
jojo, už jsem se vorosila, aby to nedopadlo jako loni, když vodhučel Brtnik sanitkou. Zatim dobrý. Ale! Ale!! objevila jsem u kolegy něco úžasnýho – huž objednáno – i jako dárek

to je něco úžasnýho, kolega mi to půjčil a ono se mi ulevilo v tý oblasti lopatkový, kde mám dorasovaný svaly z házení kamení, betonu apod. to byla krása. Tak jsem po tom hned skočila.
Plování závidím – vím, jak je mi to příjemný, ale prostě do bazénu se mi nechce a vhodnou přírodní vodu v dosahu, aby se nemuselo jet daleko to bohožel nemám.
Mirka
-jakože ne horší než u tebe!!!!!-TAK TO NEMYSLÍM!!!!!!!!!
však jasný, prostě taky domov důchodců, tak to prostě je, člověk to ví, U tý Tali je to taky o tom, že jsme se dlouho trápili všichni i ona a teď, když je klid a můžeme si to všichni – hlavně ona – užívat a je nám dobře na duši, tak….. tak člověk neví, jak dlouho to bude trvat.