Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Čajíku-promin,se mi to nechtělo přepisovat..:-D
nebo nemám ráda,když se někdo směje mým psům-jak se smávaly Gerovi,že je trdlo,pomalej,a Dux byl ten skvělej a šikovnej a chytrej a rychlej a super…
tak to nemám ráda u Dafi no-jakože je pomalá na těch vycházkách…
a v BK jsem šla s Evou na kafe před týdnem v pondělí-a mohla jsem vzít Dafi sebou-seděly jsme hodinu ve stímu tam i zpět kousek,
i se Eva ptala,proč jsem ji nevzala,a mě už tak mrzí,že si z ní dělá srandu,kvůli tomu jak je pomalá
a řekla jsem Anničce včera,že je to jak to říkala Anna ze Zeleného domu sousedce-já si můžu sama ze sebe dělat srndu ze svého nosu,atd,a mluvit o sobě nějak….
a nemůže to dělat někdo o mě…-ted jsem to asi pochomtala,ale seš chytrá,určitě ti to došlo,že??:D
něco jako,když si tlustí,hubení,zmrzlí….dělají ze sebe srandu,ale není úplně ono když se někdo baví na jejich účet…
třřeba u mě si roky v každé práci dělají srandu všichni !!!z toho jak se furt navlíkám-dnes,včera,zítra roky furt…
i tatka můj-jo 4 z,rezli,vem si zimník hahahaha-a opakovaný vtip není vtipem….,
takže já si někdy dělám srandu z Dafi,i když mě ve skutečnosti s tím vymrčováním vycházek fakt sere-s prominutím…..-nědy..ale vadí mi,když si z ní někdo dělá srandu….
v pondělí jí vadilo,žejsme šly bylo už teplo,kolem polí k rybníčku a dozadu k těm obřím ohradám ke koním-táhla se otrávená-a to u koní mě 2 krát odložení a pak se šlo k rybníčku a dědinou dom i s Mxem-táhla,se otrávená-že teplo-říkám jí-to si nevybereš-ráno ti bude zase zima!!!nestěžuj si,nejsou tropy a 2krát jsi ležela!!!
večer šla s námi kousek Btty místo Mxe-2krát za den 3 psy
v úterý ráno sui říkám-pudu na 20!!!minut s oběma psama-vyvenčím,pocvičím a dom a seru na to
ráno kosa,Dafi po vyvenčení na dvoře zalezla do peřin-že ven nejde-UMRZNU ŘÍKALA!!
tak jsem šla s Žerykem-kousek k lípě pár cviků,pak mez pole směr křížek,aby mohl válet sudy v trávě mokré,pohrály jsme si,udělaly 3 ccviky a šly dom
Dafi-du vééén,už du véén-tak jsem s ní šla kousek za zahradu a dom-2 cviky…
večer ze 3 psama kousek….
ted půjdu večer tak uvidím…