Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

PetiK-no škytala jsem….
    super-ti romové-to je nějaký PENNY SYNDROM NEBO CO-NEJDE O NÁRODNOST,ALE TO ŽE TAM PROJÍT ULIČKOU JE ZÁZRAK-TY LIDI MAJÍ FURT KOŠE NAPŘÍČ,,PEKLO..
    s těma mokama to je kvalitní zážitek-prostě takoví lidi se tam vyskytjují….
    já si nechá,m nahrát tuto větu-prosím kasy 2/3/4-jsou zavřený!!!!-červená je nechodit!!pojdte si prosím na jedničku-příp.-jiný kasy…-a ty lidi po zaznění kasa se zavírá-se mrknou na vrch a na ten zavřenej pás začnoudávat zboží-boží je hláška-mám jen jednu-2-3 věci to mě nemůžete ještě vzít??
    ale hodně lidí má jen jednu-2-30věci-a když zavíráš,že chceš jít na záchod….tak odpovíš-ne,pokud místo mě nejdete na záchods…..
    předbíhání lidí s jednou věcí je taky komický-někdy jednoho člověka předběhnou další 3 lidi,protože mají jednu věc…..-jasně nemluvím o velkým nákupu,když se dlouho dává na pás…
    specialita v B.-lidi jdou zvenku ke sklu,nejdou do fronty,že jen pro cigára-prostě ti co jdou jen pro cigára nechodí do fronty a je komický když je jedn člověk u kasy a má pár věcí,a někdo jde bokem zvenku a jde pro cigára a chce předběhnout toho jednoho z pár věcma…
    kde na tohle nepsaný pravidlo-jdujen pro cigára,nejdu do fronty-kde na tohle došly nevím???
    občas se někdo ozve,že je ve frontě a nechce aby ho ti lidi předbíhaly a já to chápu……
    tak říkám-zeptejte se těch ve frontě,jestli vás pustí já v ní nestojím,jedn borec mladej chodil zásadně zvenku-jen pro cigára a automaticky zvyklej,že jho lidi pustí…..
    a jedn zákazník mu řekl-na dtaz-pane můžu vás předběhnout koupím si jen cigára??
    tak zákazník mu řejk-NE!!!NEPUSTÍM TĚ!!§KDYBYYS CHTĚL JÍDLO,PITÍ-TAK JO,KVŮLI CIGÁRŮM NE,NEKUŘ!!!!
    BOREC ČUČEL…
    A JASNĚ PŘEDBÍHAJÍ LIDI CO MAJÍ JEDNU 2 VĚCI A VALÍ NA BUS,TY LIDI POUŠTÍ…V POHODĚ…..
    i když když t zjebe zákazník at si pohneš,protože mu jede bus-tak mu máš chut říct,že když nemá čas at nenakupuje…
    ale to stejně vidíš-jak jsou ti lidi vzteklí a nervozní a hučí že jim to ujede-mají víc věcí než jednu 2 a mě+ to tak znervozní,že udělám storno…občas…
    jo dnes už je líp…
    blbý to bylo ještě v sobotu dopo….
    STÁŘÍ U PSŮnaše smečka-16 let a 4 měsíce,Max a Žeryk 14 let v prosinci,a Dafi bude mít dest v prosinci-my můžem mít 4 psy a naráz žádnýho-to bude teprve prdel…-jakože ne horší než u tebe!!!!!-TAK TO NEMYSLÍM!!!!!!!!!-ale ve smyslu,že se bude řešit-jestli máti psy jo,nebo nééé??a tak…..
    Martin chce,já ne,mě to zmáhá čím dál víc,hlavně jak si nás psy rodičů adoptovaly a já několikrát týdně chodím s 3-4 ven….