Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hejčkám si svý bloklý záda – jaký to překvapení, když je člověk nerf, že jo – a závidím v tichosti Fifijový bazének, to by se mi taky líbilo.
    Jsem ráda za topení do sedačky, to pěkně prohřeje.
    Huž mám natřený komplet celý čtyři balíky prken a dneska jedeme pro další. Budu tudíž prknobohatá.
    Rumíček řádí, Tali řádí, takže všechno je vlastně v cajku. A zejtra držte palce. A dneska si jdu zavolat o čerstvý kozí mlíko a sýry od paní, co si od ní kupuju vajíčka. Má kozenku, tak jsem zvědavá.

Fifijová
    Ja nikdy necekala,

von to člověk prostě nikdy nečeká. Nejde to. Jde o to zvládnout ten první nápor. A zítra jdem s Tali, tak se taky uvidí. Je to prostě tak, člověk má psy, má. A má dva stejně starý psy – skoro – takže ví, že to přijde, jenže pak stejně čučí jako puk a je v klinči.

to neni zadny velky badabum,
    to řekne až po dvou měsících to druhý vyšetření, musíme Rumíčkovi počítat nádechvýdechy v klidovým momentě, nesmí se dostat ke třicce.
    No a s Tali se toho badabum prostě bojím, je to blbá bulka, je na liště, je jí deset……….. no, ale ano, nenadělám nic.

Kimi
    Dnes je ten psí svátek, tak mě napadlo, že vloni touto dobou jsem si přivedla Betynku,

heh, vidíš a mně přijde, že už jste spolu pěkně dlouho, rozhodně víc, než rok. Tak vám oběma gratuluju ke vzájemnýmu dárečku ke svátku.

Mirka D.
    Je už líp? A je moc supr, že kolegové nejsou hovada a mají pochopení, to je moc hezký

PetiK-držím palce,dobrý,žew to není na prášky

no zatím ne, jednou to prý bude, ale tak prostě, když budou prášky pomáhat, tak co, ne? No a s Tali – z toho jsem teď na prášky já, zítra jdem, tak uvidíme.

Černej čaj
    ha, potkalas maloešusku!! To je dobře, razítek nejni nikdá dost! 😀 😀

Zlatka
    Tak úchylka kocouří na mrkev bude asi trvalá,
    svůj k svému – barevně, ne? 😀
    asi ví, co je dobrý. třebas mrkvovej dortik by si určo taky dal 😀