Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

Petrs01

Tak Mirko, abys neměla pocit, že sem negativní příspěvky nesměj: V pátek jsme si dali k večeři „párkový guláš“, koupený tak nějak omylem. No, tak jsme to teda snědli, no.
    V sobotu 5km plavání, blbě jsem se namazala, takže podpaží odřené do krve. V posledním kole mi rychlá holka omylem najela na záda a mě z toho chytla příšerná křeč do lýtka. Ale roztáhnuto, doplavala jsem. Než závody skončily, došla jsem si přes půlku Kolína na ferratu a zase zpátky. To už mi ale břicho dělalo kotrmelce a střeva taky. Takže dnešek jsme proseděli v lese a nejdelší cesta od auta byla ta s toaleťákem a lopatkou. Na kulhající noze a s rozpaženýma rukama.
    Před chvílí jsme přijeli a při vyndávání věcí z auta jsem zjistila, že muž nedotáhnul kanystr s vodou. Ten, co jsem si dala do batohu. Do položeného batohu. Takže promočeno komplet i s podkladovým spacákem. Ach jo.

A ty, až se mi přestaneš smát ?, si můžeš říct, že máš skvělé spolupracovníky a že jste to spolu krásně zvládli. Ty i oni si zasloužíte piškůtka!