Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

děkuji že na mě myslíte!!
    v ten pátek,měly jsme knčit v půl deváté,bylo vybalený,jen-úvozovky se měly provézt zbytkový palety,takže vytáhnout-dát co se vleze,dát zpět…+kasa,úklid a to vše do pl deváté-což je na pátek brzo…
    v pátek a čtvrtek a so+dopo bývá dost lidí-no já byla 4-takže vybalovat,kartonovat,uklízet,
    3-byla paní co se učí na zástupkyni,ale je taková-jakože moc se honí,nestíhá a je vydeptaná-moje zrcadlo……-
    a 2 byla moc milá hodná paní co je tam chvilku a dlkouho marodila,ale je nejhodnější člověk na světě….-mám ju moc ráda
    a jednička šla o půl 6 dom
    takže já vybalovala,a do toho zástupkyně-furt-honem honem,vybalujem,honem honem v půl deváté máme končit,nebo bude vedoucí naštvaná..
    vybalovala i trjka,-ale jasně chodila na kasu já chvilku taky,
    no a paak jsem sedla na bednu s kafem u pečiva,kousek ode mě ta hodná dělala pečivo-a já na ni at mě odvede do šatny…
    tak mě odvedla…já si vzala léky,narvala do mě magnézium,a ta co se učí na zástupkyni,tak u mě seděla a at dýchám,at se nevolá sanitka-tak furt at dýchám a hluboce a pusou,že má s tímhle kamoša a ta hodná s tím má dceru…
    no za chvilku jsem vybalovala…
    ale vypadala jsem hrozně-uřvaná….
    no…
    o půl deváté jsme sknčily….
    včera vycházka kousek ze psama v Ž.lese-před odpo nechodíme daleko,+stará Betty toho moce neujde…
    pak odpo-já+kolega+mezisměna a moje nejhodnější zástupkyně,o ktré celý den nevím-ení slyšet,vůbec nemluví,nic….kdyby kolem občas nerošla,tak si myslím že tam není:-)
    skončilky jsme v klid v 9 večer,kolega mě hodil dom
    dnes se všema 4 psama na Roštínskou kapličku-je to kousek od parkoviště,šly jsme pak kousek od kapličky k potoku,chvilku lesem a zpět a pak fotily u louky u kostela,mraky,louka,psy,
    venku jsme byly asi hodinu a něco,ale hodně jsem fotila-doma jsem vymazala i ty fotky,co jsme chtěly nechat…..:-O
    Betty měla změnu,hezky to ušla,jdu za chvilku do práce….
    stejná sestava…
    včera a dnes jsem se to snažila rozchodit v lese a ze psama..jinak-když nejsem v práci,a ze psama,prostě ten čas mezitím-od pátku,tak se mi hce furt brečet…:-//
    ze psama na to nemyslím,
    v práci včera pohoda,ale….ten hluchej čas mezitím,pocit,že jsem selhala,že jsem to nezvládla…..
    ke koním se mi nedaří objednat,tábory a nemají čas teda…
    což mě nepřidává…..u koní jsem fakt ščastná-moc….
    já včera i s těma psama dopo v tom lese ještě byla špatná-ono i na těch fotkách je to vidětrt…
    omlouvám,se všem za příspěvěk zdravotněsoukromý,další budou uža zase jen o psech,vycházkách akoních,jak se od ledna snažím…..
    ještě jednou se omlouvám……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!