Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Sem fčéra odpoledne zalejvala jako divá a přečerpávala vodu z nádrže do sudů jak divá, abych měla vodu při ruce u záhonků. Je to pro mě hroznej lábuš mít tolikatě vody a moct se takhle při zalejvání rozdovádět. Sice to trochu trvá, protože čerpadýlko mám zatím takový to do sudu, takže výkon není kdovíjakej, ale to neva, to neva, hlavně, že můžu dát záhonům napít. Ešče přemýšlím, že bych pořídila nějaký aku čerpadlo do dvou sudů, co jsou bokem a nemusela přetahovat hadici! Musim vykoumat.
Fifijová
áááách jak moc závidím možnost si takhle soukromo zaplavat! Do bazénu veřejnýho já nevlezu, páč nebudu plovat ve vodě, do který čůraj lidi a voda čistá, bezsinicová taky v okolí nejni. Takže jo, to by se mi taky líbílo. A myslím, že zádům taky.
To je peknej naberacek, hod linka
jo, je to pěknej naběráček a stopro to půjde i na meruně, soused tím sbíral i hrušky – a to je neforemný. Už mi to včera dorazilo – hned jsem večer sedla sepsala své prvotní zážitky. doporučuju . I z kynológickýho hlediska 😀 😀 😀 . Já to kupovala na Evě a chtěla sem dát link, enemže – voni to maj vyprodaný? 😮 sem měla kuwa ščestí. ale mají to i megaknihách
https://www.megaknihy.cz/cesacky-a-sberace/25081527-sberac-ovoce-s-teleskopickou-nasadou-53-120-cm.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TWpVd09ERTFNamN5TlRBNE1UVXlOdz09&matchtype=&network=x&device=c&creative=&keyword=&placement=¶m1=¶m2=&adposition=&campaignid=17364182571&adgroupid=&feeditemid=&targetid=&loc_physical_ms=9196448&loc_interest_ms=9216591&searchtype=&gad_source=1&gad_campaignid=17364190527&gbraid=0AAAAADp5Mlb6QIE86sSxM6FGORYgWn3b8&gclid=EAIaIQobChMIreyzk5SbjwMVQJGDBx380TL2EAQYAiABEgIew_D_BwE
Co to malujes za baliky simte?
balíky prken na podbití střechy. Dlooouhý prkna, po šesti v balíku. Balíků bude šestnáct, takže krát dva kzrevá ty dvě vrsty – to je 32 balíkůch po šesti prknech… to máme 192 prken. Mám natřenejch 12. Takže cajk, už mám skrorem hotovo.