Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
já po 3 ranních byla 2 dny v BK,
po týdnu od nás odjel švagr s dětma….
takže u nás zavládlo klid a ticho,
Dafču jsem do BK nechtěla ani brát,že má být teplo,ale…
so+ne po ní VYKASTROVANÉ FENĚ LEZL MAX JAK KDYBY BYLA V NEJLEPŠÍM,JAK KDYBY HÁRALA…PEKLO,ŽERYK NIC,DAFI ŽÁDNÝ VÝTOK,NIC,NORMÁLNĚ SE CHOVALA,CHOVÁ….
tak v pondělí o půl šesté po vyvenčení obou psů odjezd do Brna-to byla kosa,až zima v BRNĚ,v Blnsku jsem s ní šla hned na veterinu,kde jsem čekala 45 minut,aby ji vet prohlídl,prohmatal,vyslechl a řekl,že jí nic není,výtok nemá,břiicho nebolí,prostě nic a že hráblo Maxovi,zvlášt,když si jí druhýý pes doma nešímá…
no tak jsme došly dom….,
kjsem před odchodem za kamoškou na kafe jen Dafču vyvenčila před barákem,
po kafe jsem si jen koupila knížky za 5kč veterinářský povídky,a pohádky německý,a šla o půl paté kousek do města s Dafčou na lavičku posedět počumět at není zavřená furt doma,večer ke kostelu…
včera v šest vycházka k řece,obíhat stromy,ukázat lavičky,zpět přes město,zase dost kosa už,takže pro Dafču dobrý,já se šla po snídani ošmikat,něco koupit,a odpo na kafe ke kamoščce+venčit jen před barák,a v noci ke kostelu,tv kultura,čtení,pokec s tatkem,
večer jsem Dafču uila sundávat pantofle z nohy:-D-se nudila a nosila boty:-D a kradla věci:D
dnes ráno příjez vlakem busem a cvičící vycházka s Žerykem,ted už je vedro,mě čeká odpo,a su teda zvědavá jak se bude chovat Max…???jestli jak k háravce tak to nevím co s tím??
PetiK-držím palce Rumíčkovi!!!