Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

cernej caj

Brut
    A to je letos chaldneji a destivo v sohuhrnu, tak snad stromy ted to sucho zvladnou

A at je brzo zasw volneji a muzes dost odpocivat!

Fifi
    Tak to je jak s tou radou na agresivni psi… to ze se nekterej po kastraci zklidni hned dava „pravo“ vsem vykrikovat ze agresivni pes + kastrace = milacek lidi… po kasraci se sice ukaze casto, ze to neni pravda, ale ten klam porad nejak plati ve spolecnosti za pravdu.

Tuhle sedim na wc, bylo to minulej tyden, a charlie do uzky chodby k wc nechodi jen na zavolani a pamlsky hozeny do cesty… mela sem privreny dvere jen, vidim jak za mnou prisel a skvirou sem videla jak ma pootevrenou tlamu a rci mu z ni nejaka vetvicka ale on si dvere neotevre a odbeh.. tak ja rychle za nim a vidim na posteli hroudu, vzala sem si na to brejle a on to ptacek, ale byl evidentne uz mrtvej.. byl docela velkej. Charlie si vse zuzla nekde separe a hlida si to, ale toho ptacka mi donesl evidentne ukazat. Bohuzel uz byl jen do popelnice.

Nevim, zda ho nesumdala kocka a nespadl k nam ze zdi a do dvora k nam uz kocky nechodej co mame charlieho.

Kimi dekuju, poslu do mailu:)

Zlatka
    Jojo, ave dvou byb se mi to libilo vic ale kde brat porad toho druhyho? 😀
    A penziony na samospani vychazi tak na 900 prumerne… coz se 14 dni v kuse moc neda, nebo fakt vyjimecne:D obrok 😀