Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Vsechny mile zdejsi PETRY, preju vsechno nej k svatku! 🙂
Cajiku, nechytla vas vcera pri koupacce bourka? Pekne sepsany, ses sikovna, ze na svym „az“ si uz zacala makat. 🙂
Musim vam popsat dnesni neuveritelnej zazitek. Rano jsem otevrela psum na zahradu a sla jsem este hnipat. Za nejakou dobu prisel Pepin a lehnul si mi na perinu na nohy, bezne to dela. Neco tam chvilku zdoubal u predni hnaty, co jsem tak v polospanku slysela. Pak vstal a vyrazne mi zdouchnul rypakem do nosu, v tu chvili piiiip, piiiip, piiiipani?!
On prinesl ze zahrady mladouckyho, operenyho vrabcaka! Prinesl, nezabil ho, nesezral ho, donesl mi ho a rekl mi o tom, at to nejak poresim! 😀 Vrabcacek nebyl ani zranenej, oslintanej uplne minimalne, takze sup s nim za plot – za chvili uz tam nebyl, takze prezil. 😀 🙂
Jako chapete my nadseni? On, kterej zvejkal a hltal odrostly kosaky, kterej zabijel jezky, lovil vrabcaky ve skoku… Jak se pak Prouzek tetelil, uplne vedel, ze to vymyslel spravne, to bylo pochval a chvaleni a susenych plic. 🙂 Hlavne se takhle rozhodnul uplne sam, kdyby ho venku zblajznul, nezjistim to. Jsem doted v soku, ze vrabcaka ani nepocuchal, me to hovado hloda do rukou, az mam modriny, tuhle pipi musel nest jak poklad, najednou cit v hube mel. 😀 Asi si pamatoval to badabum pred mesicem, dvema? Kdyz uz mel jednoho vrabcouna v hube pod serikem a priletela na nej konvicka s vodou… 😀