Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

tak po 3ranních volný víkend
    v sobotu ráno s máti a 3 psy na louky za Koryčany-za fotbalový hřiště navrch do kopce,jedna louka,další,kousek lesem,pak velký kus podél lesa-krásný louky a výhledy,jenže teplo a furt taková rovinka do kopečka…..
    takže Dafča se táhla mega hodněěě vadu,Mx taky,a máti psychařila,že je to na Mxe moc,-psychařila první půlku cesty……
    takže nc moc,
    v lese km a půl od obrázku kde kousek za ním je Střílecký hrad,jsem zalehla na dečku,Dafi na mě a čekala jsem, až se domluví,……
    po debatě-jít dál??k cíli??
    nebo to se smečkou psích důchodců otočit,bo teplo,a Mx není zvyklý chodit štreky,je tlustý-a 1, prosince mu i Žerykovi bude 14-takže žádní mladíci…,
    no otočily jsme to..
    máti z louk mega nadšená,že je vůbec neznala,na to,že v KORYČANECH BYDLELA 20 LET!!!!
    že pořád chodily Moravanský louky,kde jsme bly na jaře,a kde neroste/kvete nic,les okolo se kácí,louky rozrytý od prasat…
    a tady miliony kvítek,a včel,motýlů,a v lese hříbky,
    na tom místě,kde jsem se válela a čučela do nebe tak úplně hodně vzácný byliny prý…-jsem ležela na cestě,ne na těch bylinách….:-D
    cestou zpět ke konci jsme daly ještě jednu odpočívací přestávku,máti našla 2 praváky u cesty v lese,Marttin 4 bedle,snídaly jsme cestou v lese,
    pejsci měly pamlsky,granule a vodu…
    no 3 hodiny s 2 přestávkama jsme byly na vachajdě,capaly jsme od 7 od rána…
    Martin pak jel s máti nakoupit
    já uklidila a válela se…..
    v neděli ráno ze psama polama směr rybníček,za koníkama-mám absták jak hrom,nikde neberou na vyjíždky,vše plný bo prázdniny a tábory…:-(,tak jen pohladit koníka a od rybníčku dom,
    pak dojel švagr s 2 děckama,3 nejmladší bude doma s maminkou,
    a švagr tady bude do neděle,protože mají 2 zkoušky s kapelou a v sobotu křest CD na náměstí,
    odpo jsem si dala šlofíka,pak četní na terase,pak jsem si pocvičila ze všema psama na dvoře,děti se u too houpaly na houpačce:-D
    pak kousek za zahradu ven ze 3 psama-a dětma-Jolanka vedla Žeryka,
    -oni rádi vodí pejsky,to jsou ty děti,jeíž maminka má výcvik psů a ohaře,a ty dětri nevodí..
    jednak chodí na volno,jednak moc nechodí na vycházky…
    dnes mě čeká odpo vybalování
    tak anní krátká cvičící vychajda,Martin šel po 14 a 2 dnech dovolené do práce dnes…

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci uživatelem MirkaD.
    Attachments: