Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Kuskus
anebo potrebujes kocici canis terapii:) najdes si nekoho, kdo by obcas za vama dosel a ty by sis hodinku mazlila kocku, pozvala majitele na kafe a bochte, a bylo by 🙂
MirkaD
hezky ste si to uzili 🙂 super, ze se dovolena fakt vydarila, bez hadani, vychazky a vylety, s darkama ste se s martinem shodly a vzali fakt jen uzitecnosti nebo maly drobnosti a teda ze v jihlave je tak pekny muzeum sem nevedela. Ale je fakt, ze na hrade rostejn coz patri pod muzeum vysociny kam patri i trest, jihlava a jeste neco to maji taky krasny ajen na tech 4 mistech se daji koupit krasny obrazkovy kvarteta, pexesa a dalsi. tak si dovedu predstavit, ze ta jihlava je taky vymazlena.
Ja byla ve ctvrtek v divakach v tom muzeu bratri mrstiku (si tam nekdy zajedte, kdyz budete chtit) a moc hezky udelana expozice. a k tomu muzete pak vyjet autem a zaparkovat jak sme spolu byli minule, a dat si tu prochazku s vyhledem na palavu 🙂
my vcera u tech kamaradu, co jezdivaji na pul roku na sever, spekacky, ohynek, charlie se zapasovat do nejuzsiho mista co mohl, obrovskym peliskem pohrnul a kdyz sme odchazeli, tak skocil na lavici s dekama a usadil se tam, kde sem mela dalsi deku pod zadkem ja, na nejmnekcim 😀 tak sme se smali, ze na pelisek nechtel, ale na mekke decky…. je to proste gaucak 😀
A vcera taky veleuspech, protoze jak se s muzem desne nakupuje, nema uz zadny kalhoty, jak pribral, tak nemam ani odhad ze bych mu objednala stejny, co mel kdysi ale vetsi, abych to trefila…a v decathlonu maji ponozky, co muzi hrozne vyhovuji, tak sme objednali, cestou ke kamaradum vyzvedli a jak sme sli ulickou k vydejne, tam kalhoty co muzi prisli, ze by se mu libili…
nakonec ty si nevzal, ale nasel jiny, co si koupil rovnou dvoje a jeste jedny se mu libili, ale v jeho velikosti ty jediny na prodejne meli flek, tak sem dneska jeste ty objednala taky dvoje. Sme spokojeny, ctvery kalhoty za 2000 🙂 a doufam, ze mu to zas par let vydrzi.
vam pak jeste z telefonu nahraju fotku s charliem, kterej pak delal vecer canisterapeuta segry selticce, ktera se psu boji a jeste ji na dovolene pred mesicem nejakej pes napadnul, i kdyz se nic nestalo, tak se ji to zas zhorsilo, i kdyz na tom pracuji, na cvicak chodi a tak… nejmladsi neterinka ma 10 a pry ma na cvicvaku nejvetsiho psa, ze cvici s pujcovanym CVckem a nejvetsi chlap (ramenatej svagr, driv delal figuranta na obrany) ze cvici s tou 4kilovou selmickou, tak se ladenka smala, ze nejmensi ma nejvetsiho a nejvetsi ma nejmensiho psa 🙂
dneska ve znameni uklidu. Ale mam antialergicky kapky do oci a desne me uspavaji, snad vic jak ty leky 😀