Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

Kuskus-děkuji,byla to fakt vdařená dovolená-bez hádek,fajn počasí-tůristický,
    fakt jsem si to užila!§!
    a dokonce i dárky se povedly koupit užitečný a bez hádek!!!!!!!
    vždycky jsme se kvůli dárkům s dovči rafly,protože Martin propagoval s prominutím drahý blbůstky a já chtěla praktičnosti a letos?
    naprostá pohoda-máti se vzaly 3 kameninovokeramický?-něco takovýho prostě:-)misky s ouškama na polívku,každá jiná barva-vnoučata mají rádi polívku do misek,a máti jich má málo,chodí si půjčovat k nám-tak ted má misky na polívku s ouškama:-)
    pak nekonečný kalendář s MUZEA s Vysočiny-kalendář měsíční be dní jen jména a čísla,a ponožky s kočkama,teta Martina,co je u nás týden-tak ta s Blanska s obchůdku s dárkovým zbožím dostala kazetu -šampon,gel z levandule ve skle+mýdlo a sůl,-měla narozky,tak k tomu,
    a můj tatka dostal ponožky s klobáskama a novou varnou knvici-ta jeho mu odešla do věčných lovišt
    my si tenokrát nadělily jen kelímek s žirafou od piva ze ZOO-ten jsem si nechala schválně v BK na pití místo sklinky,co jsem ji rozbila v týdnu-pochopitelně plnou džusu:-(,a jen 2 pohledy jsem si koupila,a Martin do auta dozadu gumovýho hada-z Moravskýho krasu-a ze ZOO pytlíček čaje…,
    dárky kupujem z dovči už roky za hlídání zvířat….
    tak tentokrát byly mega užitečný…
    Aničce do knihy jsem vzala kytičku v květináčku bílouu,která je v květináčku,co vypadá jak nakouslej meloun s obličejíkem-hezký+užitečný
    od ní od moře jsem dstala mýdlo s obrázkem oslíka…:-)