Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
ve středu ráno odjezd dom,po cestě vycházka po rovince v Jozefovským údolí podél potoka,Dafi se tam strašně moc líbí,jsou tam šutry,pařezy a chladno,byla ščastná a veselá,běhala,skákala,stejně jako v úterý,pondělí a i v neděli v dešti,kdy byla v pohodě,
takže jsme se prošly v blátě zimě podél potoka,Dafi se vyběhala,vyskákala a jely jsme dom,
tam jsme naložily,tátu,tetu a máti a jely be psů na Bukovanský mlýn
teta s máti se prošli kolem soch,já nakrmila oslíky,s tatkem jsme zajely na amenný kalendář,kam s máti s tetou zatímm kolem soch došly,prohlídly si to a jely dom-teda ještě obchody a hřbitov po cestě…
do jely jsme dom,
po obědě,co dělala máti jsem šla ze psama a pocvičit s nimi trošku a pak už jsme jely do BK bez Dafi:-(
čekal nás jednodenní výlet bez psa,který děláme každý rok,jedn výlet ve městě,-kus dál
jednou to byl Ždár nad Sázavou,
jednou Telč,
Uherské hradiště
a ted to měla být Jihlava….
no takže po příjezdu do BK jsem zjistila,že si nekoupím knížku za 5kč-bo knihovna je zavřená:-((
oblíbený Martinovo pivo celý týden neměly a PUNKVU VE MĚSTĚ na obědy nám v tom týdnu taky zavřely:-O
no,takže jsem si koupila svět psů-s plemenem……KNÍÍÍRAČČČČČČČČju chůůůůůůů
a šly jsme na kafeeeeeeeeeeeeeeeeee/pivo a horkou čokoládu a džus,
a večrr čtení detektivky,časků a bez vycházky noční ke kostelu…:-D
tatka zatím chodiil 2 krát denně ze psama,vysedával s tetou a máti na terase,čučel na tv a chytal zdrhlou Bettynu po dědině v parčíku…mu zdrahla bránou ,když šel ze psama,je hluchá,ale ryschlá,on šmajdá a nemůže chodit…ve vesnoci jezdí lidi jak hovada…zázrak,zázrak,zázrak,že ji nic nepřejelo!!!!!
- Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.