Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

DOVOLENÁ!!!!! DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!DOVOLENÁ!!!!!
    DOVOLENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Mám psát víc? Nemusim, že jo? ACH BOŽE DĚKUJU TI, ŽES VYMYSLEL DOVOLENOU 😀 . To je taková krása, bejt bohatej časem. co víc si člověk může přát?? A k tomu prší, to je taky fajn. Příroda se napije a já nebudu muset lítat s hadicí. Porostou ty křemílci a já udělám kulajdu, taky mám v plánu vyrobit zasejc klobásy, sedět na zápraží a pít kafe. Ach vítej volný čase, seš celej jen můj.

černej čaj
    dovolím si Tě dovzdělat. To jsou kachny děti, to nejsou kuřátka.

Jakoze at si das do videa reklamu?
    no asi. Tak jsem je poslala k šípku. Nesnáším to. Pustíš si něco a vprostřed toho debilitní reklama na cokoliv. ble. Nebo si to představím tady, že ty tady vyskakovaly reklamy, fuj a ble. To nám nikdy neudělám. Pro prachy se neprodám.

tak si rikam aha video a stahla sem si to offline bez reklamy a pustila:D
    jak se to dělá? 😮

JO A DÁMY DÁMY DÁMY, OPRAVDU TY ODKAZY, CO JSOU NA NO CARD FUNGUJOU!!! Ušetřila sem , ušetřiláááááááááááááá asi šedesát korun. Takže šup, tudy cesta vede – DÍKY MAYO!!

Kachno – ty si s sebou děti na dovču nebrala?? 😀

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.