Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Řekla sem si, že mentálně už mám příští pátek. Tedy mám dovolenou! Co na tom, že ji nemám! Prostě v hlavě sem si ji ráno už udělala, budu ji tak mít o tejden dýl! Heč 😀 😀 Jen pracovní nasazení s tím nějak nekoresponduje.

A fčéra u nás krásně, krásně zalilo! Tak jsem nemusela lítat po dvou zahradách. dneska mi končí slepičí tábor 🙁

Zlatka

c,snacha přišla ,že mamce do kravína vyhodil chlap z auta krabici s 5koťaty
    pazoury bych mu zpřerážela násadou vod krumpáče, šmejdovi

černej čaj
    tipuju kombajna

Ja sem pochopila ze to koupil nekdo zahranicni kdo to zrusil (ze puvodni majitel asi nemohl ovlivnit) a ted to koupili zpatky.
    no co já vím, tak to prodali nějakýmu číňanovi? Madam Jebnutádohlavy tam dělala administrátorku a když se tedy nemohla pokusit novému majiteli vysvětlit, na čem celej ten web stojí, tak se jen prostě mohla chovat normálně lidsky a nechat ty lidi, kteří jim celý roky dělali kšeft – páč bez nich by nebyli 😀 – aby se v klidu dohodli, kde se budou scházet jinde a ne je vypínat a mazat, jen tam někdo napsal, pojďme tedy támhle, ať můžeme pokračovat, protože ono když se lidé takhle roky schází, vytvoří mimo jiné slušnou studnici poznatků, zkušeností, informací a rad. A to nikde na debilitních sockách zkrátka není, protože takhle nefungujou. Byla to čistě její trapná aktivita, že nás mazala jak pitomá. Já se tím bavila, zapínala jsem si nový emilový adresy, aby měla co dělat krůta neinteligentní 😀 . Nový web je požádal o odkup starých diskuzí, který hodili do stoupy, právě proto, aby zůstaly zachovány všechny ty rady a pomoc, který tam za ty desítky let byly. A? Prt. Mluvit se s tou krůtou nedalo. Tak ať si laskavě narve svojí ifaunu do zadku, aby ji tam do věčnosti tlačila 😀 😀 😀 .
    V případě, že to tady čte – páč leza kadě taďě po netu a otravuje svou ifaunou nevyžádaně na stránkách i v emilech, tak ať se jde bodnout. Je jen trapná jak podommní obchodník 😀

rikal, ze plati skoro stejne jako platil predtim
    to je ale divný teda. Protože prostě ano zůstane ti nutnost platit za distribuci a to taky není malá částka, ale prostě spotřebu , když jedou soláry, tak neplatí. Záleží teda taky na technologii, na sklonu střechy, na baterkách, výpočtu spotřeby vs. počet instalovaných panelů a tak.

Mirka D.
    …“ten debilní šedej čokl nám bude dávat na benzín…“

😀 chudera nebohá‘ chce poznávat svět a aby chodila kvůli tomu do práce 😀

Kimi
    tak to je špatný s kolenem, to je špatný . Taky si vždycky říkám, jak se to tam bere? A dá se tomu nějak zabránit?