Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

musím vypadat pro sousedy jak blázen-chodím vycházky na etapy…
    včera mě děsně bolely ruce z tyčovýho vysavače,tak ráno během hodiny jsem šla-zvlášt s Betty a Maxem,pak chvilka Žeryk a pak Dafi
    a odpo Dafi a Žeryk chvilku mezi pole pachový čtverečky,to u nás i dopo chvilku pršelo….
    a dnes ráno-Max a Betty vycházka,pak jsem pustila mí psi a šla si na terasu číst-ve VÝCVIKOVÉ SUKNI!!!!!!!
    TO JE STEJNÝ JAK KDYBYCH TAM SEDĚLA S VODÍTKEM V RTUCE-VÝCVIKOVÁ SUKNĚ-ROVNÁ SE-VYCHÁZKA…
    a psi mega ftipní:-D:-D
    Dafi se vykakala,nadšeně se přiřítila mi to říct na terasu-vždycky běží tryskem-má radost..:D
    a sedla si na sedačku zádama ven a nahřívala se a nad hlavou bublinu-hurááááá-nemusím ven,hurááá nemusím ven,huráááááá nemusím ven!!!
    a Žeryk chodil s míčkem,bez míčku s míčkem a mrčel*-kdy bude vycházka??kdy pudem ven??dyt máš sukni!!dem véén néééé??nééé?? proč nééééé???nudáááááá!!
    nečtííííííí,dem ven!!
    tak jsem šla s Maxem a kousek s Dafi-Max chtěl jít,Dafi u zastávky zjistila,že teda vycházky jsou bléééé-bez pařezů a lesa…:-)
    ale šla kousek,jen na prohýbání střev jak já říkám-at se jí líp kadí:-)
    a pak jsem šla na vychajdu s Žerykem a basendžíkem..
    knížka dočtená,večer mě čeká další lekce,chtěla se mnou jít i Pavla s basendžíkem,ale já ji s omluvou řekla,že bez basendžíka….
    -musím vypadat pro sousedy jak blb,jak už druhý den dělím cvycházky,ale tak co už:-)
    du něco dělat je moc hodin,zatím jsem přečetla knížku…
    -k debatám o elektřině a šetření a spotřebě se nevyjadřuji-vůůůbec nevím o čem je řeč..
    čtu,ale nerozumm….